Viața după 40 de ani. Cu ajutorul plasturilor fototerapeutici, fii pregătită pentru schimbările organismului

Femeia-provoacari-peste-40-de-ani

Vârsta de 40 de ani reprezintă un prag în viața fiecărei femei. Deoarece coincide cu momentul în care se pregătește pentru perioada de menopauză, în organism încep să aibă loc schimbări și nu se recomandă să le ignori. Toate studiiile medicale sunt de acord în unanimitate că viața femeilor se schimbă semnificativ odată cu trecerea în al 4-lea deceniu al vieții: de la aspectele fizice vizibile cu ochiul liber (schimbările legate de culoarea și desimea părului), la cele complexe, medicale și emoționale, (sentimentul de minte încețoșată, scăderea libidoului)*.

Vestea bună este că stă în puterea ta să faci ca linia de demarcație a acestui prag să fie cât mai estompată. Cum? Continuă să practici sport regulat, să mănânci sănătos sau reevaluează-ți dieta și susține sănătatea organismului începând să folosești plasturii fototerapeutici în rutina ta zilnică, dacă nu ai făcut-o deja!

Nu este vorba rețete miraculoase, care îți aduc rezultate imediate. Este vorba despre cea mai bună metodă din lume pentru a te simți bine în pielea ta, și anume, PREVENȚIA. Prevenția înseamnă un stil de viață sănătos practicat în mod conștient, în general. O poți face prin controale medicale periodice, prin practicarea unui sport, printr-o alimentație sănătoasă și prin utilizarea plasturilor fototerapeutici, non-invazivi și non-transdermici.

Hai să îți spun despre ce schimbări au loc în corpurile noastre și de ce este atât de important să urmezi această rețetă a unui stil de viață sănătos.

Deși nu imediat, după 40 de ani începi să simți schimbări ale metabolismului. Acesta devine din ce în ce mai lent, pe măsură ce scad nivelurile de estrogen și de progesteron, iar ceea ce se vede la exterior sunt kilogramele în plus, acumulate preponderent în zona abdomenului. Metabolismul este răspunzător de toate procesele prin care organismul folosește energia (digestia, respirația, creșterea masei musculare și depozitarea grăsimilor), de toate arderile.  

Multe dintre femeile de peste 40 de ani folosesc expresia „simt că mă îngraș doar uitându-mă la mâncare.” Explicația are legătură și cu creșterea rezistenței la insulină – ceea ce înseamnă că celulele corpului nu mai răspund la fel de bine ca înainte la acțiunea insulinei – aceea de a menține nivelul normal de zahăr în sânge. Astfel, crește riscul de a dezvola diabet de tip 2 și devine din ce în ce mai greu să arzi carbohidrați.

Pentru a-ți menține greutatea, ai nevoie să reduci numărul de calorii, să eviți alimentația greșită și să reiei exercițiile fizice, concomitent cu utilizarea plasturilor fototerapeutici. Află mai multe din articolul Cum să pierzi în greutate cu plasturii fototerapeutici.

După 40 de ani, enzimele digestive scad și, prin urmare, digestia este mai lentă, ceea ce poate provoca gaze, balonare, constipație și reflux acid. Enzimele dețin controlul în tractul digestiv și realizează toate activitățile metabolice, iar producerea naturală a enzimelor scade pe măsură ce vârsta crește. Se spune că la fiecare 10 ani, numărul acestora scade cu 13%, iar la 40 de ani, totalul enzimelor ar putea fi mai mic cu 25% decât în copilărie!

După 40 de ani, femeile pot manifesta probleme ale sistemului nervos. Apariția stresului și a stărilor de anxietate este strâns legată de probleme precum depresie, insomnie, dificultăți de concentrare. Cu siguranță le-ai experimentat și tu și știi cât de mult îți pot destabiliza echilibrul vital. Lipsa de odihnă adecvată crește cortizolul și stresul, iar astfel accesezi un adevarat cerc vicios unde ai senzația că ești prizonier. Află despre cum te pot ajuta plasturii fototerapeutici să combați aceste efecte din articolul „Cum gestionăm natural stresul cu ajutorul fototerapiei moderne?”

După 40 de ani, producerea de colagen scade și pielea poate prezenta semne mai vizibile de îmbătrânire, ridurile sunt mai conturate, părul începe să se rărească și să devină mai subțire și fragil. Industria cosmetică abundă în expresii precum „pielea își pierde din elasticitate, fermitate și strălucire”, în dorința de a descrie cât mai expresiv ceea ce noi vedem deja pe față. Adevărul trist ☹ este că până la 50 de ani, producția de colagen natural se reduce aproape la jumatate, iar efectul este uscarea a pielii și de formare / accentuarea ridurilor. De aceea, alege produsele de îngrijire pentru piele care să conțină ingrediente precum colagen, Vitamina C și acid hialuronic și testează pe pielea ta puterea plasturilor fototerapeutici Alavida care susțin revigorarea aspectului pielii din interior spre exterior, vitalizează tenul, reduc ridurle și îmbunătățesc fermitatea. Află mai multe detalii din articolul Cosmetică bazată pe fototerapie.

După 40 de ani, densitatea minerală osoasă scade, iar acest lucru poate duce la pierderea în înălțime. Procesul, este accelerat de instalarea menopauzei, caracterizată prin reducerea producției de estrogen. De aceea, fii atentă la sănătatea oaselor, înainte și după menopauză și practică activități sportive care contribuie la menținerea masei musculare și a densității osoase.

După 40 de ani, crește riscul de a dezvolta boli de inimă, cancer și boli autoimune. Efectul protector asupra inimii se pierde pe măsură ce nivelul estrogenilor scade și pot apărea modificări care pot duce la un risc crescut de boli cardiace. Nu intra în panică, ci mergi regulat la controale medicale pentru evaluarea nivelului de risc, dacă este cazul. Ce poți face? Stimulează peptida GHK-Cu cu ajutorul plasturilor terapeutici X39. Astăzi putem stimula această peptidă cu ajutorul fototerapiei folosind ca „instrument” un singur plasture x39 pe zi. Acest plasture minune este special conceput pentru a crește nivelul acestei peptide în organism, deoarece corpul nostru este stimulat să o producă de la sine, iar rezultatele sunt extraordinare.

Da, există energie și viață frumoasă cu un corp sănătos și după 40 de ani! Depinde doar de noi.

* https://www.prevention.com/health/mental-health/g19746210/signs-of-aging-at-40/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută articol

Alătura-te consultanților noștri

Ești specialist de sănătate și iti dorești să iți optimizezi și îmbunătățești rezultatele obținute în terapie pentru a-ți creste numărul recomandărilor?

Dăcă îți dorești să fi printre cei mai căutați specialiști în domeniul tău te putem ajuta să devii consultant de top in domeniul fototerapiei și să te alături colegilor tăi care integrează deja cu succces fototerapia in practica terapeutică.

POSTĂRI POPULARE

CATEGORII