Sergiu Hanca: “Plasturii fototerapeutici trebuie să facă parte din planul de performanță al fiecărui sportiv”

Sergiu Hanca Performanta cu Plasturi si fototerapie

Sergiu Hanca face performanță în fotbal. Joacă la KS Cracovia din ianuarie 2019, după transferul de la Dinamo. Declară că este foarte ambițios, că nu renunță niciodată și că nu se teme de nimic, iar singura bătălie pe care o dă este cu el însuși.

Sergiu este un exemplu de succes nu doar în fotbal, ci și în plan personal, cu o familie mare, unită și foarte îndrăgită. Este o persoană deschisă care a acceptat să vorbească despre alternativa pe care a îmbrățișat-o pentru a se recupera după accidentări, și anume plasturii fototerapeutici.

Fotbalul este un sport extrem de solicitant atât emoțional, cât și fizic, iar riscul de accidentare este foarte mare. Pentru orice jucător profesionist de fotbal, o accidentare este echivalentă cu timp necesar pentru recuperare, iar riscul de a nu mai juca pentru o perioadă poate să aibă consecințe nedorite asupra formei fizice. Accidentarea poate însemna timp petrecut în afara terenului de joc, iar acesta este ultimul lucru pe care și-l dorește un fotbalist de performanță. Însă nu putem controla tot ceea ce ni se întâmplă, iar într-un astfel de context a descoperit Sergiu plasturii fototerapeutici X 39.

I-a testat la îndrumarea terapeutei sale Bowen, în momentul în care nu își mai revenea nicicum după o accidentare destul de gravă. Când simțea că nu mai avea nimic de pierdut pentru că nici mental, nici fizic nu își revenise și avea încă dureri.

Vreau să zic că la început, nu am crezut în ei. Deci… nu credeam pentru că încercasem toate metodele și nu îmi reveneam. Însă după o săptămână, am sunat- o și i-am spus: E incredibil. Așa ceva nu am văzut, am început să mă simt mult mai bine, am început să nu mai am dureri, am început să pot să mă antrenez normal și de atunci, pur și simplu, atât în viața mea, cât și în viața soției, a copiilor mei, famililei, prietenilor, rudelor, plasturii fac parte din viața noastră de zi cu zi.”

Sergiu a testat atunci plasturii fototerapeutici X39 și în prezent îi folosește zilnic, dar acum folosește și plasturii cu Carnosină sau Glutation, precum și plasturii Icewave pentru durere: ”Eu folosesc zilnic X 39 pentru că îmi activează celulele stem din organism și mă refac foarte repede după efort, după o zi în care sunt epuizat; folosesc foarte mult și Carnosină și Glutation înainte de meciuri cu câteva zile, ca să prind forță și să am un echilibru în organism, iar când am o lovitură, vreau să zic că Icewave este incredibil. Am avut o lovitură într-un meci, am fost călcat pe mână, am crezut că am mâna ruptă, era plină de sânge, pur și simplu nu puteam îndoi mâna, mi-am pus plasturii Icewave și până dimineață nu mai aveam nimic, nici măcar durere și nici umflătură, se retrăsese edemul.”

„Cred că erau altele performanțele mele dacă auzeam mai devreme de ei

Este clar că există o legătură puternică între puterea propriului organism de a se mobiliza în fața efortului cu ajutorul plasturilor. Aceștia repară, pregătesc și susțin organismul pentru a face performanță: „ cred că erau altele performanțele mele dacă auzeam mai devreme de ei.”

Sergiu consideră că plasturii fototerapeutici trebuie să facă parte din viața oricărui sportiv de performanță: „Eu cred că orice sportiv de performanță care își dorește să ajungă la un nivel înalt sau să rămână constant, să aibă rezultate bune și să aibă performanțe incredibile, trebuie să facă lucrurile foarte profesionist, iar acești plasturi trebuie să facă parte din planul oricărui sportiv de performanță, pentru a fi un profesionist desăvârșit.

„Vă doresc să faceți acești plasturi cât mai cunoscuți, cât mai multă lume să îi folosească, pentru că, ei chiar fac minuni.

Vezi interviul integral cu Sergiu Hanca aici:

Urmărește-l pe Sergiu Hanca pe Instagram și fii la curent cu noutățile postate de el: Instagram S E R G I U H A N C A

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută articol

Alătura-te consultanților noștri

Ești specialist de sănătate și iti dorești să iți optimizezi și îmbunătățești rezultatele obținute în terapie pentru a-ți creste numărul recomandărilor?

Dăcă îți dorești să fi printre cei mai căutați specialiști în domeniul tău te putem ajuta să devii consultant de top in domeniul fototerapiei și să te alături colegilor tăi care integrează deja cu succces fototerapia in practica terapeutică.

POSTĂRI POPULARE

CATEGORII