Sănătate de fier cu noii plasturi X49

Plasturi fototerapeutici X49

Plasturi fototerapeutici X49

Vreau să îți spun o poveste. Una americană, dacă pot să mă exprim așa, pentru că are și final fericit.

Îi spun „poveste” pentru că lucrurile se întâmplă alert, „peste noapte”, cu personaje care capătă puteri „supranaturale”, cu eroi care aduc BINELE.

În realitate, fiecare dintre noi poate fi un personaj de poveste, iar „eroii” datorită cărora putem să căpătăm puteri supranaturale benefice sunt plasturii fototerapeutici X49.

Lumea nu stă pe loc, iar poveștile devin uneori realitate, dacă știi să faci alegeri bune pentru sănătate.

Îmaginează-ți că nivelul la care au ajuns ceretările plasturilor fototerapeutici (despre care am vorbit pe larg în articolul Fototerapia la tine acasă. Ce sunt plasturii fototerapeutici și cum funcționează?) și în articolul despre activarea naturală a celulelor stem au atins un nivel și mai înalt. La finalul anului trecut a fost lansat cel mai nou tip de plasturi fototerapeutici – plasturii X49, cu rezultate remarcabile pentru sănătate.

Cum funcționează și care sunt beneficiile plasturilor X49 

X49 sunt plasturii care activează în interiorul corpului peptida AHK-Cu. Această peptidă prețioasă (asemenea peptidei GHK Cu care este activată, la rândul ei de plasturii X39) scade odată cu înaintarea în vârstă. Cercetătorii echipei LifeWave au descoperit că prin activarea acestei peptide, putem obține rezultate extraordinare pentru sănătate. Mai mult, dacă folosim în același timp plasturii X39 și X49, rezultatele sunt și mai spectaculoase.

AHK-Cu este o peptidă extraordinară. Efectele observate prin diverse studii vizează importanța ei în creșterea părului, în sănătatea pielii și sinteza colagenului – fiind un ingredient în industria cosmetică. Deoarece influențează diferite procese celulare din organism, AHK-Cu activează fibroblastele, ducând la producerea de colagen și elastină, îmbunătățește flexibilitatea pielii, diminuează liniile fine și ridurile și promovează regenerarea rănilor.

Studii independente au arătat că AHK-Cu are rol important în menținerea și susținerea sănătății oaselor, în menținerea și protejarea sănătății cardiovasculare, precum și în recăpătarea energiei și în creșterea masei musculare.

Benefiicile plasturilor X49

Cele mai importante efecte ale stimulării peptidei de AHK-Cu cu ajutorul plasturilor fototerapeutici X49 sunt prezentate în continuare.

Mai puțină grăsime și mai multă masă musculară – construiești mușchi mai repede și în siguranță, la orice vârstă. Acesta este un detaliu important pentru că vine atât în sprijinul sportivilor, dar ajută persoanele mai înaintate în vârstă să-și recapete energia fizică specifică tinereții.

Rezistență și anduranță fizică îmbunătățite. Cine nu-și dorește să simtă că este plin de energie, în loc să experimenteze letargia?

Persoanele în vârstă simt că își recuperează puterea și rezistența pierdute din cauza bătrâneții. Da, știu: pe măsură ce înaintăm în vârstă, obișnuim să spunem că „tinerețea este în suflet”. Acum ne putem simți tineri la orice vârstă nu doar psihic, ci și fizic, cu ajutorul plasturilor X49.

Sănătatea cardiovasculară generală este protejată. AHK-Cu a fost studiată intensiv. S-a descoperit că are rol deosebit de important în reglarea creșterii, dezvoltării și morții celulelor endoteliale vasculare, celulele care căptușesc interiorul vaselor de sânge.

Combinația perfectă: X39 cu X49

Cercetările Lifewave asupra AHK-Cu au descoperit că plasturii X49 au beneficii unice care vin perfect în completarea beneficiilor plasturilor X39. Nu e greu să ne imaginăm că efectele asupra sănătății sunt mult mai puternice, dacă se folosesc în combinație cele două tipuri de plasturi deoarece aceștia se completează și se susțin reciproc.

Cui se adresează plasturii X49?

X49 sunt pentru fiecare dintre noi, care ne dorim o sănătate mai bună, o stare de spirit mai bună, mai multă energie, mai puține kilograme. Însă este adevărat că aceste beneficii, acest efect de boost de tinerețe, este resimțit mai puternic, dacă ești în partea a doua a vieții tale.

X49 sunt pentru toți cei practică un sport sau mai multe, care duc o viață activă, sănătoasă. Evident, sunt și pentru sportivii de performanță care au nevoie, mai mult ca oricine, de energie susținută. Pentru efectele lor de pierdere în greutate, concomitent cu creșterea masei musculare, X49 sunt o binecuvântare.

Iată mai jos câteva testimoniale ale norocoșilor care au testat deja noii plasturi X49 în SUA.

„X49, sau ar trebui să spun plasturii care te țin în priză, până când tu decizi să zici gata! M-am simțit ca și cum corpul meu este alimentat cu energie infinită de un reactor nuclear! M-am trezit a doua zi cu foarte puțină durere în corp, abia perceptibilă, eram gata pentru un nou antrenament intens! Făceam repetări suplimentare și aveam energie de parcă aș fi fost Popeye, care tocmai mi-a mâncat o cutie cu spanac. X49 nu este o glumă. Este real, cu rezultate reale.” Andreas

„Când foloseam X49, am observat că în zilele în care mă simțeam leneșă, aveam această nevoie să mă ridic și să fac ceva. În zilele în care am fost la sală, mi-a ajutat să-mi păstrez momentul de energie de la alergare până la ridicare. Energia și concentrarea s-au menținut constante”. Maria

Care sunt punctele pe care se aplică plasturii X49 și X39

Aplică plasturii timp de 5 zile pe săptămână, cu 2 zile pauză. Folosește X39 în spatele gâtului, pe vertebra care iese în evidență atunci când pui bărbia în piept. Aplică X49 la 3 degete sub buric, în punctul CV6.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută articol

Alătura-te consultanților noștri

Ești specialist de sănătate și iti dorești să iți optimizezi și îmbunătățești rezultatele obținute în terapie pentru a-ți creste numărul recomandărilor?

Dăcă îți dorești să fi printre cei mai căutați specialiști în domeniul tău te putem ajuta să devii consultant de top in domeniul fototerapiei și să te alături colegilor tăi care integrează deja cu succces fototerapia in practica terapeutică.

POSTĂRI POPULARE

CATEGORII