Rolul peptidei GHK-cu în recuperarea rapidă la nivel celular

Stimulează peptida GHK-Cu cu ajutorul plasturilor terapeutici X39

Timpul nu stă pe loc. Însă ce ați spune dacă ar trece în favoarea noastră?

Peptida umană GHK-Cu a fost identificată pentru prima dată în plasma umană în 1973 și reprezintă o combinație dintre elementul Cupru cu trei aminoacizi, fiind astfel o tripeptidă. Ea se găsește în mod natural în organism, insă pe măsură ce îmbătrânim, nivelul acesteia scade. Concluzia specialiștilor este că prin reactivarea și stimularea ei, corpul uman are capacitatea de a reseta genele noastre la o stare de funcționare a unui tânăr adult între 20-25 de ani. Cu adevărat, incredibil.

Cum acționează peptida de cupru GHK?

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, s-a constat o creștere a activității inflamatorii și a genelor distructive ale țesuturilor, concomitent cu o scădere a activității genelor regenerative și reparative. Peptida de Cupru a fost studiată timp de 45 de ani, iar una dintre concluzii a fost că GHK-Cu influențează 31% din genele umane prin creșterea sau descreșterea cu cel putin 50 % a producerii de ARN (care este folosit pentru a face miile de proteine și peptide umane).

Are o mulțime de roluri și efecte benefice asupra corpului nostru, incluzând, dar fără a se limita la, activarea vindecării rănilor, atragerea celulelor imune, efecte antioxidante și antiinflamatorii, stimularea sintezei de colagen. Dovezile clinice au arătat chiar că GHK-Cu acționează și ca un semnal de feedback pentru leziunile țesuturilor, fiind implicată în semnalizarea remodelării țesuturilor. Acest lucru se întâmplă prin îndepărtarea țesutului deteriorat/ cicatriciat și generarea de țesut sănătos. Nu e de mirare că GHK-Cu a fost aleasă drept cea mai bună moleculă terapeutică dintr-un total de 1309 molecule bioactive de către Institutul Broad din Boston, pentru tratamentul cancerului de colon și al bolii obstructive pulmonare cronice.

GHK-Cu s-a impus încă de la început ca un ingredient puternic protector și regenerativ, motiv pentru care este utilizată în prezent pe scară largă în produsele de beauty, pentru a reduce liniile fine și ridurile și pentru a îmbunătăți regenerarea părului, putănd face ca părul tău existent să se simtă mai gros prin creșterea dimensiunii foliculilor.

Stimulează peptida GHK-Cu cu ajutorul plasturilor terapeutici X39

Astăzi putem stimula această peptidă cu ajutorul fototerapiei folosind ca „instrument” un singur plasture x39 pe zi. Acest plasture minune este special conceput pentru a crește nivelul acestei peptide în organism, deoarece corpul nostru este stimulat să o producă de la sine, iar rezultatele sunt extraordinare. Una dintre cercetările conduse de dr. Melinda Connor1 care a avut ca scop testarea impactul purtării plasturilor X39 asupra nivelurilor de GHK-Cu în sânge pe parcursul unei săptămâni, a demonstrat că plasturii  X39 ridică peptidele GHK și GHK-Cu cu aproximativ 40% în decurs de șapte zile.

Peptida umană GHK-Cu are efecte biologice pozitive pentru sănătate:

 • stimulează creșterea vaselor de sânge și a nervilor
 • crește sinteza de colagen
 • susține funcția fibroblastelor dermice
 • activează natural celulele stem

Abilitatea ei de a îmbunătăți repararea țesuturilor a fost demonstrată pentru:

 • piele
 • țesutul conjunctiv pulmonar
 • țesutul osos
 • ficat
 • stomac

GHK deține acțiuni puternice de protecție a celulelor:

 • multiple activități anti-cancer și acțiuni anti-inflamatorii
 • protecție pulmonară, refacerea fibroblastelor cronice obstructive ale Boli pulmonare (BPOC)
 • suprimarea moleculelor care sunt considerate responsabile pentru accelerarea bolilor îmbătrânirii
 • activități anti-anxietate
 • anti-durere
 • repararea ADN-ului.

Și tu meriți ce este mai bun pentru tine și sănătatea ta, așa că nu îți rămâne decât să testezi plasturii X39 pe pielea ta!

1) Dr. Melinda H. Connor a fost desemnată în ianuarie 2020, drept „Omul de știință al anului” la cel de-al 20-lea Congres Mondial de la Qigong și a primit onoarea de a fi recunoscută de Legislatura de Stat din CA pentru munca ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută articol

Alătura-te consultanților noștri

Ești specialist de sănătate și iti dorești să iți optimizezi și îmbunătățești rezultatele obținute în terapie pentru a-ți creste numărul recomandărilor?

Dăcă îți dorești să fi printre cei mai căutați specialiști în domeniul tău te putem ajuta să devii consultant de top in domeniul fototerapiei și să te alături colegilor tăi care integrează deja cu succces fototerapia in practica terapeutică.

POSTĂRI POPULARE

CATEGORII