REVIVAL – Convenția Europeană LifeWave 2022 | Când pasiunea pentru sănătate și longevitate nu are granițe

Alexandra Neamtu Speaker la Conventia Europeana LifeWave 2022

Evenimentul anului în Europa organizat de compania LifeWave s-a desfășurat în perioada 21-23 octombrie 2022, într-un cadru elegant, într-o locatie de vis pe Riviera Franceză, la Nisa. Reprezentanții complexului Hyatt Regency Nice Palais de la Méditerranée, situat pe renumita Promoenade des Anglais, ne-au oferit servicii de cinci stele, pe măsura prestanței evenimentului. Sunt entuziasmată că am participat împreună cu echipa României la acest eveniment de succes și sunt recunoscătoare sponsorului meu, Senior Presidential Director Nana Saks, care m-a susținut pe tot parcursul carierei mele și care m-a introdus în echipa internațională formată din cei care au atins nivelul de carieră Senior Presidential Director LifeWave. Mă straduiesc să povestec mai jos, în câteva rânduri, despre momentele cheie ale Convenției, însă experiența participării live alături de colegi la un astfel de eveniment este extrem de valoroasă și nu poate fi descrisă pe deplin în cadrul unui articol.

Convenția Europeană LifeWave din 2022 a fost un eveniment așteptat atât de toți partenerii de brand/ distribuitorii din toate țările participante, dar și de echipa de management a companiei, mai ales că, după evenimentul anterior de la Copenhaga din 2018, toate celelalte conferințe europene s-au desfășurat în format exclusiv online. Prin urmare, ne-am bucurat de energie maximă, implicare și de bucuria revederii, nu doar la evenimentul de deschidere a convenției de vineri seara când ne-am reîntâlnit cu toții, ci și pe tot parcursul week-endului.

Echipa LifeWave a Romaniei la Nisa

Echipa partenerilor de brand LifeWave din România este una dintre cele mai tinere echipe dintre echipele participante, atât ca medie de vârstă, dar și ca număr de ani alături de LifeWave. Aducem astfel în familia internațională LifeWave o atitudine pozitivă, multă energie și o abordare proaspată în ceea ce privește modul în care creștem împreună, ceea ce echivalează cu experiența colegilor noștri din alte țări. Ne-am alăturat pentru participare din București, Bacău, Brașov, Constanța, Iași, Ploiești, Timișoara ne-am bucurat să descoperim că, alături de colegii noștri din celelalte țări, suntem cel puțin la fel de pasionați de menținerea sau recâștigarea stării de sănătate cu ajutorul unei terapii inovative, unice în lume, fototerapia cu ajutorul plasturilor LifeWave. Evenimentul s-a desfășurat în limba engleză, dar s-a tradus live în încă cinci limbi europene, printre care și limba romană. Suntem recunoscători pentru deschiderea companiei care a asigurat traducerea evenimentului inclusiv pentru limba noastră.

În cadrul convenției, am primit informații valoroase din partea companiei, ne-am bucurat de momente de recunoaștere și celebrare pe măsura rezultatelor noastre, am împărtășit experiențe cu ceilalți colegi, atât în cadrul prezentărilor formale, pe scenă, dar și informale, din pauze sau în cadrul momentelor de relaxare și voie bună.

LifeWave lansează în curând o nouă gamă de produse inovatoare, disponibile în Europa și în România de la finalul anului 2022 și începutul anului 2023. Acestea completează portofoliul de soluții oferite și se ridică la standardul de inovație și calitate cu care ne-am obișnuit din partea companiei LifeWave. David Schimdt, fondatorul companiei și coordonatorul echipei de cercetare care stă în spatele gamei noi de produse, ne-a oferit mai multe detalii despre produsele noi și despre referințele științifice care au stat la baza creării acestora. În plus, toți participanții au primit în pachetul de Bun venit la eveniment și câte patru produse cadou – câte două flacoane Shine și Dream. Prin urmare, în calitate de participanți la Convenția europeană, avem privilegiul să testăm și să ne bucurăm de aceste inovații înaintea tuturor, deoarece aceste produse nu sunt încă disponibile pentru comandă. Rețineți aceste nume: Shine și Dream; revin în curând cu mai multe detalii.

Echipa de management și de marketing LifeWave este mai mult ca oricând gata să susțină creșterea rapidă a notorietății produselor LifeWave în Europa și în România și lucrează intens la lansarea noului site pentru produse și comenzi, cu variantă inclusiv în limba romană, ceea ce va asigura accesul mai facil la informații.

Apreciez faptul că partenerii de brand LifeWave cu experiență au fost deschiși să împartășească din instrumentele și modalitățile care le-au asigurat succes în țările în care activează. Da, știam și noi, dar ne-au întărit convingerea și colegii noștri din Marea Britanie, Germania sau Italia, că avem la îndemână un produs special, complex, ușor de aplicat, care, pe langă toate beneficiile dovedite ajută corpul să își producă propriile celule stem, la orice vârstă! Uimitor, nu-i așa? Este vorba, desigur, despre plasturii fototerapeutici X39, ale căror efecte sunt absolut extraordinare după 90 de zile de folosire constantă.

Pe scenă au urcat invitați atât din Europa, cât Statele Unite ale Americii:

  • David Schimdt fondator, CEO & Inventor
  • Lori Burgher, President of Global Sales and Marketing
  • Claudia Harteneck, Vice-President European Sales
  • Senior Presidential Director Onyx Coale
  • Senior Presidential Director Phil Steinberg
  • Senior Presidential Director Jan Wiegel
  • Brand Partner Maurizio Pirero
  • Brand Partner Laura Santinelli
  • Senior Presidential Director Alexandra Neamțu
  • Director Andreea Ciobanu Mixich.

Cu emoții uriașe, am urcat și eu pe scena Convenției și am împărtășit din modul în care lucrez cu echipa mea, astfel încât informațiile despre plasturii fototerapeutici LifeWave să ajungă la un public cât mai larg și să fie disponibile într-un mod facil. Cu toții avem nevoie să fim sănătoși, să ne bucurăm de vitalitate și energie pe tot parcursul vieții, la orice vârstă. Pentru mine acest moment a fost, în primul rând, un moment de celebrare și de recunoaștere al celor peste trei ani de muncă intensă, creativitate și a încrederii pe care sportivii, terapeuții și publicul larg din Romania îl au în aceasta soluție inovatoare – fototerapia cu plasturii terapeutici.

Alexandra Neamtu Speaker la Conventia Europeana LifeWave 2022

Sunt recunoscătoare pentru faptul că am putut împărți scena la Convenția Europeană cu liderii din compania mea pe care i-am urmărit ani de zile pe rețelele sociale sau la evenimentele live sau online și care m-au inspirat cu poveștile lor de succes. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere și pentru că putem construi împreună! Felicitări și colegei noastre, Andreea Ciobanu Mixich, pentru informațiile excelente prezentate pe scena convenției.

Bucuria de a fi împreună și de a ne revedea sau de a ne cunoaște cu membrii mai noi ai familiei LifeWave a culminat la petrecerea de sâmbătă seara, organizată în cadrul convenției, tot la complexul Hyatt. Am regăsit acel joie-de-vivre francez în aperitivele și desertul servit la petrecere, alături de recunoscuta șampanie autentică din Franța și vinuri alese. Voia bună se întreține cu muzică pe măsură. La înălțimea evenimentului a fost colega noastră Roxana Elena Azamfirei, care a oferit participanților un moment muzical de excepție cu hituri internaționale, dar și muzică de petrecere românească ce a antrenat pe toată lumea la dans, așa cum numai noi, românii, știm să dansăm. Da, echipa României muncește, se bucură de rezultate și apreciere în cadrul evenimentelor oficiale, dar și celebrează cum se cuvine: colegii noștri au fost sufletul petrecerii. Bravo nouă!

Felicitări tuturor membrilor echipei LifeWave din România, atât celor care au participat la Convenția Europeană LifeWave 2022, dar și celor care nu au reușit să ajungă la acest eveniment. Munca noastră este recunoscută și apreciată de companie.

Vă așteptăm cu entuziasm la evenimentele următoare, atât internaționale, dar și naționale sau locale.

Echipa LifeWave a Romaniei la Nisa

Următorul eveniment organizat de distribuitorii LifeWave în România va avea loc pe 9-10 decembrie la Hotel Alpin, în Poiana Brașov: SPOTLIGHT Dream Camp. Anunțăm din timp deschiderea înregistrărilor la acest eveniment. Urmăriți site-ul alexandraneamtu.net și pagina de Facebook pentru noutăți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută articol

Alătura-te consultanților noștri

Ești specialist de sănătate și iti dorești să iți optimizezi și îmbunătățești rezultatele obținute în terapie pentru a-ți creste numărul recomandărilor?

Dăcă îți dorești să fi printre cei mai căutați specialiști în domeniul tău te putem ajuta să devii consultant de top in domeniul fototerapiei și să te alături colegilor tăi care integrează deja cu succces fototerapia in practica terapeutică.

POSTĂRI POPULARE

CATEGORII