Primul eveniment Corporate LifeWave în România

Participanții s-au întâlnit la București să împărtășească și să își crească pasiunea pentru viață sănătate și wellness cu ajutorul fototerapiei moderne – plasturii LifeWave

Primul Roadshow LifeWave european la București a avut loc sâmbătă, 24 septembrie 2022. Evenimentul s-a desfășurat într-un cadru de business de cea mai înaltă clasă, fiind găzduit de Hotel Pullman Bucharest World Trade Center și încheie seria de evenimente LifeWave desfășurate în Europa, după cele din Italia și Polonia.

Scopul evenimentului a fost acela de a aduce în prim plan fototerapia și oportunitățile pe care aceasta le deschide pentru cât mai mulți români – distribuitori sau utilizatori ai plasturilor – și de a consolida bazele unei comunități LifeWave în România: o comunitate unde oamenii se susțin reciproc pentru a depăși provocările vieții.

Eveniment LifeWave Bucuresti 24 septembrie 2022

VicePreședintele de Vânzări pe Europa –  Claudia Harteneck – a venit special în România pentru a face deschiderea evenimentului, alături de alți lideri din Europa, iar mie, Alexandra Neamțu Senior Presidential Director LifeWave, mi-a revenit onoarea de a fi gazda acestui eveniment special. Împreună cu Nana Saks și Therese Dlc din Danemarca, lideri LifeWave, am pregătit un program special pentru cei peste 200 de invitați care au aflat informații în exclusivitate despre proiectele LifeWave care vor urma și care au avut parte, de asemenea, de cadouri surpriză.

Invitatul de onoare al evenimentului a fost Bianca Ghelber, noua noastră Campioană Europeană de Seniori la aruncarea ciocanului, care a povestit despre experiența sa cu plasturii Icewave și X39. Bianca a obținut prima medalie de aur pentru România la Campionatele Europene de Atletism din ultimii 20 de ani, iar la această victorie a ei putem spune că au contribuit și plasturii fototerapeutici pe care i-a purtat cu cateva zile înainte de aruncare pentru a reduce durerea și disconfortul și pentru a se odihni mai bine.

Eveniment LifeWave Bucuresti 24 septembrie 2022

România este acum a 3 a țară în Europa ca și creștere, alături de Germania și Italia

În 24 septembrie am sărbătorit munca de pionierat pe care am desfășurat-o alături de distribuitorii independenți în ultimii 3 ani de zile, pentru ca publicul să se familiarizeze cu ce înseamnă fototerapia, ce a adus nou această tehnologie patentată LifeWave, ce fac diferit plasturii fototerapeutici.

Rezultatul acesta este absolut fantastic și îmbucurător, dar nu este deloc surprinzător. Românii, iubitori de terapii alternative, au început să îndrăgească și să folosească tot mai mult plasturii fototerapeutici. În România, rata de creștere este foarte rapidă, grație atât entuziasmului distribuitorilor, cât și utilizatorilor de plasturi, care au obținut rezultate excelente pentru sănătate. Este extraordinar faptul că românii au deschidere către terapiile alternative în general, iar avantajul terapeuților de terapii alternative este că pot să ofere plasturii fototerapeutici și că aceștia sunt ușor de folosit acasă, de către pacienți, care au beneficii palpabile rapide.

Pentru acest eveniment, echipa de distribuitori independeți din comisia de organizare a muncit intens timp de două luni. Succesul acestuia a fost garantat de invitații din afara țării, lideri cu echipe de zeci de mii de oameni, care au împărtășit cu generozitate din secretele lor și modul în care au depășit provocarile în drumul către succes.

De asemenea, directorii LifeWave de la noi au urcat pe scenă pentru a ne inspira cu poveștile lor de succes și motivele pentru care au ales să devină ambasadorii companiei LifeWave. Am avut parte de testimoniale extraordinare ale experiențelor personale cu folosirea plasturilor fototerapeutici LifeWave. De la efectele a unui singur plasture fototerapeutic aplicat inițial, pentru o durere/ problemă locală, s-au creat echipe entuziaste care au pornit împreună în aventura LifeWave și au început dezvoltarea unei afaceri. Au urcat pe scenă Presidential Director LifeWave Monica Batîr, Senior Director LifeWave Magda Sterian și Director LifeWave Ionela Ilie, Emila Ciupe, Alina Păun, Irina Timaru, Cătălina Păun.

Atunci când începi o afacere ai nevoie de tot sprijinul. În acest sens au oferit informații de calitate și ne-au împărtășit din experiența lor Director LifeWave Florin Florea, Vali Ciocioi și Mihaela Luguzan, care alături de invitatul special  – Campioana Europeana Bianca Ghelber, ne-au motivat cu prezentările lor:

  • Florin Florea – „Performanța Sportivă și Plasturii Fototerapeutici
  • Vali Ciocioi – „Trusa de Speaker
  • Mihaela Luguzan – „Banii, cum să faci mai mulți mai ușor? ”
  • Nana Saks  & Therese Dlc – „Cele 5 nivele ale leadershipului

Roadshow-ul LifeWave de la București nu ar fi avut loc fără suportul echipei de oameni implicați în promovarea plasturilor, în recomandarea lor și în mediatizarea efectelor acestora și fără implicarea necondiționată a echipei de organizare. Participanții, cu experiențe personale diferite și meserii din domenii profesionale variate au avut astfel oportunitatea de a se întâlni la București să împărtășească și să își crească pasiunea pentru viață sănătate și wellness cu ajutorul fototerapiei moderne – plasturii LifeWave. De la oamenii simpli care au împărtășit rezultatele obținute, la terapeuții și medicii implicați în prezentări și recomandări de protocoale, la sportivii de performanță care le-au testat efectele în situațiile cele mai critice. Le mulțumesc pe această cale tuturor.

Pe tot parcursul evenimentului ne-am bucurat de apa alcalină Azuga, oferită cu generozitate tuturor participanților de către sponsorul nostru pe tot parcursul evenimentului. Mulțumim din inimă!

Apa Azuga Eveniment LifeWave Bucuresti 24 septembrie 2022

Aștept cu entuziasm și Convenția Europeană LifeWave, LifeWave REVIVAL European Convention 2022, pe 21-23 octombrie, la Nisa, unde vom participa cu o echipă de distribuitori pasionați din România. Înregistrarea pentru participare este deschisă tuturor distribuitorilor/ Brand Partners LifeWave.

Vă așteptăm la următorul eveniment organizat de distribuitorii LifeWave în România, pe 9-10 decembrie la Hotel Alpin, în Poiana Brașov: SPOTLIGHT Dream Camp. Anunțăm din timp deschiderea înregistrărilor la acest eveniment. Urmăriți site-ul alexandraneamtu.net și pagina de Facebook pentru noutăți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută articol

Alătura-te consultanților noștri

Ești specialist de sănătate și iti dorești să iți optimizezi și îmbunătățești rezultatele obținute în terapie pentru a-ți creste numărul recomandărilor?

Dăcă îți dorești să fi printre cei mai căutați specialiști în domeniul tău te putem ajuta să devii consultant de top in domeniul fototerapiei și să te alături colegilor tăi care integrează deja cu succces fototerapia in practica terapeutică.

POSTĂRI POPULARE

CATEGORII