Plasturii SP6 Complete. Managementul 100% natural al greutății, fără medicamente, stimulente sau chimicale

Sp6-complete-Managementul-greutatii-natural-fara-medicamante-stimulente-sau-chimicale

Controlul poftei de mâncare și al poftei de dulce nu a fost niciodată mai ușor. Dacă ai încercat nenumărate diete și suplimente de slăbit cu efecte adverse, fără nici un rezultat, acum ai la îndemână o tehnologie modernă de a stimula anumite puncte de acupunctură de pe corp cunoscute de mii de ani ca fiind eficiente în echilibrarea apetitului.

Românii, cei mai mari consumatori de zahăr din Europa

Conform statisticilor, media națională este de 30 kg/ an pe cap de locuitor. Acestă cantitate este de două ori mai mare decât media europeană. Totodată, pe fondul acestui consum excesiv de zahăr, românii se află printre campionii Europei la boli precum diabet, obezitate și boli ale inimii, depășind cu mult limitele recomandate de Organizația Mondială a Sănătății când vine vorba de consumul de zahăr. Acest consum este generat și de zahărul ascuns din alimente și de faptul că acesta este trecut pe etichete sub diferite denumiri.

Este momentul să faci ceva diferit!

Foarta multă lume este conștientă de riscurile asupra sănătății în cazul unei alimentații nesănătoase și de riscurile consumului excesiv de zahăr și apelează la diete și diverse suplimente de slăbit, dar nu reușesc să își țină apetitul sub control. Suplimentele de slăbit sunt populare mai ales în rândul femeilor, dar foarte puține și-au dovedit eficacitatea. Efectele adverse ale acestora nu sunt însă de neglijat. Printre acestea se numără riscul de deshidratare (datorită efectului diuretic), stări de nervozitate, insomnii, greață sau tulburari de ritm cardiac. Pe lângă acest fapt, acestea nu sunt uneori testate suficient, iar toată lista de ingrediente nu este afișată pe produs. Prin asociere cu lipsa de mișcare și cu lipsa unei diete echilibrate, beneficiile de pe urma acestor suplimente se pot transforma ușor în efecte nocive care contribuie la formarea unui cerc vicios nesănătos.

O nouă abordare în eliminarea kilogramelor nedorite. Ce zice știința occidentală despre apetit?

Nu în mod surprinzător, creierul nostru joacă un rol important atunci când vine vorba de senzația de foame sau de sete. În mod specific, o anumită regiune a creierului nostru, hipotalamusul, este responsabil de o serie de reacții biochimice complexe. Conform ultimilor studii, neuronii din acestă zonă a creierului sunt conectați cu glanda pituitară, tensiunea arterială, comportamentul matern, reflexele gastrice, temperatura corpului și bineînțeles cu apetitul și setea. Hipotalamusul este direct responsabil de răspunsul nostru la mâncare (ce și cât mâncăm), la miros și la schimbări în lumina ambientală. În alte cuvinte, este responsabil de menținerea echibrului și armoniei în corpul nostru. Atunci când consumăm zahăr, au fost observate schimbări bioelectrice distincte la nivelul hipotalamusului.

Folosirea cunoștințelor medicinei chineze și a tehnologiei moderne

Apetitul poate fi echilibrat prin reglarea funcției hipotalamusului într-o manieră ușoară, acesibilă și cu o singură aplicare pe zi la nivelul pielii în anumite puncte specifice de acupunctură, a plasturilor fototerapeutici SP6 Complete. Studiile clinice asupra acestor plasturii au aratat o îmbunătățire semnificativă (p <0,001) a stării funcționale fiziologice a ficatului, pancreasului, rinichiului drept și stâng. A existat o îmbunătățire semnificativă (p <0,01) a stării funcționale a tiroidei, a intestinelor și a hipotalamusului. S-a înregistrat și o îmbunătățire semnificativă (p <0,05) a stării funcționale a glandelor suprarenale stângi și drepte. Puterea statistică medie înregistrată a fost de cel puțin 89% în pancreas, ficat, intestine, rinichi stâng și drept, tiroidă, glandele suprarenale stângi și drepte, hipotalamus.

Pe scurt, datele generale din acest studiu1 au demonstrat că plasturele SP6 purtat zilnic pe o perioadă de 1 săptămână au produs o îmbunătățire semnificativă a stării funcționale fiziologice a ficatului, pancreasului, rinichilor drept și stâng, cu o putere statistică medie > 97% și o îmbunătățire semnificativă a stării funcționale a tiroidei, intestinelor și hipotalamusului cu o putere medie > 87% și o îmbunătățire semnificativă a glandelor suprarenale cu o putere statistică medie >75%.

Majoritatea femeilor care au folosit plasturii Sp6 Complete au experimentat cel puțin unul dintre următoarele beneficii: mai multă energie, detox, reducerea simptomelor menopauzei, pierdere în greutate, reducerea naturală a poftei de mâncare/ dulce. Denumirea plasturilor vine de la Meridianul Splină Pancreas, unul din cele 12 meridiane pereche, care are un rol important în toate procedurile de pe meridiane, iar purtarea plasturilor stimulează 3 puncte de acupunctură foarte importante și anume:

PUNCTUL SP6 (Spleen 6)

Spleen 6 se numește și  „Tree Yin Intersection”, deoarece unește toate cele trei meridiane de acupunctură ale piciorului Yin, canalele de splină, ficat și rinichi. Acest lucru face ca Spleen 6 să fie un punct extraordinar pentru susținerea uterului și a abdomenului inferior, deoarece toate aceste canale trec prin acea zonă și au o acțiune directă asupra sănătății femeilor. Deoarece acționează atât de puternic asupra organelor pelvine, Spleen 6 este clasificat drept cel mai important punct al abdomenului inferior. Gândiți-vă la orice problemă menstruală, de la sângerare neregulată sau menstruație lentă sau crampe. Poate fi folosit și pentru durerea pelviană, cum ar fi boala inflamatorie pelvină, chisturile, aderențele pelviene, herniile sau alte intervenții chirurgicale abdominale inferioare. Spleen 6 (SP6) este util pentru durerile și tensiunea digestivă, retenția apei și o menstruație regulată.

PUNCTUL ST36 (Stomach 36)

Este cunoscut ca punctul longevității sau punctul celor 100 de boli care controlează activitatea organelor care se află în jumătatea inferioară a corpului, cât și activitatea măduvei spinării în părţile responsabile de funcționarea tracului gastrointestinal, a organelor genitale, rinichilor şi glandelor suprarenale.

PUNCTUL K3 (Kindey 3)

Stimularea acestui punct întărește vitalitatea, ameliorează simptomele menopauzei, infertititatea, transpirația nocturnă, incontinența.

Plasturii Sp6 se aplică în aceste puncte, pe piciorul stâng. Se recomandă aplicarea lor alternativă în cele 3 puncte, 5 zile pe săptămână. Complementar, dacă vrei să pierzi în greutate, îi poți folosi împreună cu plasturii X49, cu plasturii Energy Enhancer și cu plasturii Glutation, conform indicațiilor din broșura fiecărui produs. Nu uita să consumi apă când îi folosești.

1 SherryBlake ‐ Greenberg ND, MA, HMD și Homer Nazeran dr., CPEng (Biomed.) * Health Integration Therapy, Palos Verdes Estates, California 90274, SUA * Inginerie electrică și computerizată, Universitatea din Texas la El Paso, El Paso Texas 79968 , STATELE UNITE ALE AMERICII)

Citește și:

Dorești să scapi de kilogramele în plus sănătos? Încearcă plasturii fototerapeutici.

Cum să pierzi în greutate cu plasturii fototerapeutici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută articol

Alătura-te consultanților noștri

Ești specialist de sănătate și iti dorești să iți optimizezi și îmbunătățești rezultatele obținute în terapie pentru a-ți creste numărul recomandărilor?

Dăcă îți dorești să fi printre cei mai căutați specialiști în domeniul tău te putem ajuta să devii consultant de top in domeniul fototerapiei și să te alături colegilor tăi care integrează deja cu succces fototerapia in practica terapeutică.

POSTĂRI POPULARE

CATEGORII