Nu ai nimic de pierdut în Network Marketing în era internetului

Nu ai nimic de pierdut în Network Marketing în era internetului

Afacerea de Network Marketing sau marketing în rețea „de acasă”- nu a fost niciodată mai ușoară decât în zilele noastre.

Ce însemna de fapt Network Marketing? Acest model de afacere reprezintă transferarea unor produse de la furnizori către consumatori prin intermediul unor distribuitori care sunt recompensați după volumul activității personale și a structurii lor, pe mai multe nivele. Mie personal mi-a dat independența de locație (scriu acest articol din Bali), independență de timp (pot să îmi fac programul cum doresc atât când lucrez de acasă, cât și atunci când călătoresc) și bineînțeles – mult dorita independență financiară. Odată cu explozia de instrumente electronice și alte gadgeturi, împreună cu Internetul, sarcina ta este redusă la jumătate! În echipa mea, 75% din toate interacțiunile și activitățile zilnice aducătoare de venituri au loc în mediul online – prezentări, traininguri, ședințe de echipă sau alte activități pe care le-am externalizat. Nimic nu poate să întreacă afacerea sau oportunitatea pe care ți-o poate da o afacere de Network Marketing pe care o dezvolți de acasă. Mai mult chiar, ce poate fi mai comod decât să lucrezi de acasă în blugi sau dintr-o locație exotică… mereu mi-am spus Life is better at the beach…să nu mai merg niciodată la birou și să fac mai mulți bani decât oamenii pentru care am lucrat, probabil, vreodată.

Odată creată, afacerea Network Marketing care se bazează pe un proces/ sistem bine pus la punct, aceasta poate să îți ia de la 3 până la 5 ore de lucru pe zi într-un mod extrem de plăcut, iar totul se poate derula fără probleme, de oriunde (chiar de la restaurantul tău preferat) atâta timp cât ai o conexiune la internet și înveți cum să prospectezi și online. Asta e tot și ziua ta de muncă s-a terminat, iar tu te poți bucura mai mult de viață. Nu ai nevoie de un om de știință – specialist în rachete – ca să faci o astfel de afacere să funcționeze. Folosește ceea ce este pus la dispoziție de echipa ta și este dovedit deja că funcționează și îmbunătățește acolo unde consideri, adu un suflu personal și nu uita să fii consecvent zilnic. La început vei lucra mai multe ore, dar vei lucra pentru tine, iar dacă nu te complici vei ajunge să îți îndeplinești toate obiectivele și să ai o afacere „de acasă” de succes. Baza și principiile în NM sunt aceleași de zeci de ani și mereu când am avut ocazia să discut cu alți lideri de mare succes, singura mea întrebare este What is your best advice to grow a big team? (Care este cel mai bun sfat al tău pentru ca să crești o echipă mare?) Răspunsul la unison este…Trebuie să ai un sistem bine pus la punct și să simplifici cât mai mult. Evită confuzia atât pentru clienții, cât și pentru partenerii tăi. Oamenilor le place să știe care este următorul pas, ce anume au de făcut și așteaptă să fie ghidați.

Cu mulți ani în urmă, numai gândul la oportunitățile legate de Network Marketing, franciză și lucru de acasă era suficient pentru a-i speria pe oameni. Motivul? Toate acele ore suplimentare pe care oamenii trebuiau să le facă pentru a realiza aceste lucruri, având în vedere că se lucra foarte anevoios în lipsa Internetului, adică toate evenimentele erau cu prezența fizică, de multe ori se țineau în alte țări și era necesar să prospectezi uneori folosind casete și nu aveai certitudinea că ajuns sau nu la destinatar sau au fost vizionate. Achiziția de clienți/ parteneri noi era mai dificilă, mai costisitoare și consumatoare de timp. Astăzi nimic nu mai este departe sau inaccesibil! Datorită internetului, ești la câteva clickuri distanță de a crea o afacere dinamică, care se poate extinde chiar în mai multe țari, iar pentru tine este mult mai ușor astăzi pentru ca nu va trebui să înfrunți toate barierele din trecut. Cu ajutorul internetului și a altor aplicații ale acestuia, toți suntem interconectați, iar cu o simplă postare poți stârni suficient interes pentru ceea ce ai tu ai de oferit, adică produsul și oportunitatea ta.

Este necesar ca oamenii să își dea seama că nu există acest concept – de cel mai bun sistem – și nici cel de cea mai bună companie. Nicio afacere nu este perfectă și orice sistem poate fi îmbunătățit sau adaptat personalității tale pe parcurs. Cu ajutorul internetului, Network Marketingul a avut un salt uriaș în ultimii 2 ani peste tot in lume și mă bucur că am beneficiat de acest salt atât eu, cât și oamenii din echipa mea. Am cel mai profund respect pentru liderii care și-au construit afacerea fără ajutorul internetului, pentru că înțeleg cât de multă muncă în plus au depus. De la ei am învățat că cititul, studiul, acțiunea și educare constantă despre NM este cea mai eficientă cale de realizare. Apoi, este rândul distribuitorului să se gândească cum să implementeze aceste învățăminte și cum să adapteze un sistem/ proces în propria afacere. Lucru pe care l-am făcut și eu. Nu pierde timp încercând să reinventezi roata și să complici lucrurile. Tot ce vei transmite în echipa ta este confuzie și ideea că „Este prea greu, nu cred ca pot face asta…”

Este o afacere și nu un hobby, în mod cert. Din păcate eșecul intervine atunci când oamenii tratează totul ca pe un hobby, pe principiul… hai că fac așa din când în când și nu au niciun plan, niciun proces în munca de zi cu zi, nicio strategie, iar în piața se duce ideea ca modelul acesta de afacere nu funcționează! Cel puțin pentru mine și alte câteva zeci de persoane pe care le cunosc personal în domeniu și care s-au eliberat de grijile financiare și de stresul de a conduce la muncă în fiecare zi, a funcționat. Dacă îți iei afacerea în serios, urmezi și implementezi câteva acțiuni simple în rutina ta zilnică, dovedite că aduc rezultate, tot ce mai trebuie să faci este să ai răbdare și să dai mai departe în echipă același sistem de lucru, aceleași procese si aceleași principii.

Nu uita, de asemenea, că nimic nu este gratis. Deci e cel mai bine să înțelegi, încă de la început, că va trebui să cheltui ceva timp și bani. E simplu. Găsește un produs sau un serviciu care îți place cu adevărat si care aduce valoare oamenilor din jurul tău. Alătură-te unei companii care vinde exact acest lucru. Apoi construiește-ți propria afacere de Network Marketing folosind Internetul. Spre exemplu, întreaga mea echipa este din piața rece și până în prezent am cheltuit peste 7000 $ în 3 ani/194 $ pe lună pe cursuri care să mă învețe cum sa ma descurc în mediul online. La fel, tot pe Internet poți găsi multe resurse gratuite sau la costuri reduse care să te ajute să te dezvolți și să capeți abilități tehnice pe internet, până vei putea investi mai mult în dezvoltare ta, pe măsură ce urci pe nivele de carieră mai înalte. O parte din aceste cursuri le-am plătit din buzunar până am ajuns să le plătesc din profit, dar am înțeles de la început că este singura cale dacă vreau cu adevărat o afacere „de acasă” sau „de pe plajă”. Pe lângă faptul că am învățat cum pot prospecta online, am reușit să îmi construiesc pe parcurs și un Brand Personal, care nu era în plan la început. A meritat toată această investiție pentru că acum afacerea mea „de acasă” este bine pusă pe făgaș și îți recomand să pornești cu acest mindset și să investești în dezvoltarea ta.

Un deținător afacere „de acasă” nu are nevoie de abilități speciale la început pentru a-și dezvolta afacerea și echipa atâta timp cât folosește sistemul pus la dispoziție de echipă și se ghidează după îndrumarea liniei superioare, focusându-se pe a dezvolta abilitățile necesare pe parcurs, în timp ce își setează obiective clare și mai mici (lunare) si mai mari (anuale). Orice abilitate i-ar fi necesară unui comerciant de rețea, aceasta poate fi învățată în timpul desfășurării activității propiu-zise, în practica de zi cu zi, pe baza experiențelor și interacțiunii cu clienții și partenerii săi.

O afacere de network Marketing are o mulțime de beneficii. Nu costă mare lucru ca să începi (eu am început cu 25$) primești un sistem dovedit că funcționează de la echipa ta și sprijin de la linia superioară, iar compania se ocupă de logistică, livrare, customer service, garanția produsului și plata comisioanelor către partenerii tai, iar tu poți avea profit în câteva luni, mai degrabă decât peste câțiva ani. Iată de ce, acum mai mult ca niciodată, dacă dorești venituri mai mari sau să-ți asiguri un venit real la pensie, atunci ar trebui să iei serios în o afacere de Network Marketing în chip de vehicul pentru bunăstarea financiară, a ta și a familiei tale.

Pentru ca știu cat de important este un sistem și cât de ușor este acum să folosești Internetul am creat sistemul One Year to SPD, care te poate ajuta și pe tine să reușești și să duplici în adâncime dacă plasturii fototerapeutici te-au cucerit și îți dorești să ai o afacere profitabilă de oriunde, în cel mai scurt timp posibil.

Atunci când ne uităm la o oportunitate, credem că cel mai mare risc este acela de pierde banii pe care îi investim. Așa simțeam si eu de fiecare dată când auzeam ceva, însă din punctul meu de vedere, riscul cel mai mare ar fi fost ca oportunitatea să treacă pe langă mine și să nu beneficiez de șansa să îmi creez viața pe care mi-o doream. Așa că mi-am spus: nu ai nimic de pierdut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută articol

Alătura-te consultanților noștri

Ești specialist de sănătate și iti dorești să iți optimizezi și îmbunătățești rezultatele obținute în terapie pentru a-ți creste numărul recomandărilor?

Dăcă îți dorești să fi printre cei mai căutați specialiști în domeniul tău te putem ajuta să devii consultant de top in domeniul fototerapiei și să te alături colegilor tăi care integrează deja cu succces fototerapia in practica terapeutică.

POSTĂRI POPULARE

CATEGORII