Mihaela Buzărnescu avansează de la o performanță la alta

Mihaela Burzarnescu Performanta cu Plasturi si fototerapie

A face sport înseamnă a-ți depăși toate limitele fizice și psihice pentru a face performanță. Pur și simplu, devii propriul tău erou și reușești să îți transformi toate momentele de „nu mai pot” sau „este prea mult” într-o victorie care te duce în primele locuri, ba chiar pe podium.

Performanța este mai mult decât o stare de spirit. Sau, mai bine zis, pentru noi cei care să ne uităm la televizor este o stare de spirit. Ne cuprinde entuziasmul de fiecare dată când urmărim sportivii preferați care performează la turneuri de tenis, la Jocurile Olimpice sau la un meci și ne-am obișnuit să vedem doar partea frumoasă a lucrurilor. Suntem prezenți cu sufletul alături de ei, le ținem pumnii, plângem de bucurie sau de tristețe și trăim un amalgam de emoții împreună cu ei, dar nu cunoaștem cu adevărat prețul performanței lor.

Partea nevăzută a unui sportiv de performanță este ca o cutie imensă plină de sacrificii, stres, provocări, sute de ore de antrenament, accidentări, recuperări, căderi și ridicări.

În cele ce urmează, intrăm în culisele din spatele performanței unei sportive de top, jucătoarea profesionistă de tenis Mihaela Buzărnescu.

În tenis, ca în orice formă constantă de sport, este necesar antrenament zilnic, iar accidentările pot interveni nu doar în timpul competițiilor, ci și în cel al antrenamentelor. Acest lucru face parte din îngrijorările zilnice ale unui sportiv, iar dacă mai adăugăm stresul competițional, efortul fizic foarte mare și susținut, schimbările de locație, fus orar și climă, atât din concursuri, cât și din perioadele precompetiționale, tabloul este complet.   

Care este legătura dintre Mihaela Buzărnescu și plasturii fototerapeutici?

Mihaela a trecut în cariera sa sportivă prin multe accidentări, evenimente, operații și a încercat mai multe tehnici de recuperare, mai multe proceduri.

Printre altele, a testat plasturii fototerapeutici pentru a se recupera: „am simțit cum nu mai aveam dureri în zona genunchiului, în zona gleznei și în zona umărului, unde am avut o ultimă operație”. „Bineînțeles că atunci când ceva îți face bine, vrei să îl folosești cât mai des” și așa a căpătat încredere să testeze mai mulți plasturi.

Iată ce a declarat despre plasturii Energy Enhancer: … m-au ajutat foarte mult în meciuri, mai ales că am putut să revin în unele meciuri, când eram condusă și mai ales că am jucat meciuri lungi, de peste 2 ore și jumătate – 3 ore… Per ansamblu, îți aduc o rezistență mai bună, o energie, și poți să faci față efortului fizic mult mai bine”.

De altfel, Mihaela Buzărnescu nu este singurul sportiv din tenis care a testat pe pielea ei beneficiile puterii vindecătoare a propriului organism atunci când acesta este stimulat cu ajutorul plasturilor fototerapeutici. Sportive precum Julia Görges și Serena Williams au fost observate purtând plasturii, iar acum și alți sportivi de performanță din România îi pot încerca, pentru că sunt disponibili și în țara noastră.

La Mihaela, plasturii au funcționat pe afecțiuni musculare, articulare, în urma efortului și în urma operațiilor. „Sunt făcuți pentru a ne ajuta, pentru ca nu avem cum să fim veșnic sănătoși, veșnic într-o formă excepțională, pentru că depunem mult efort, iar de aceea avem nevoie de alte lucruri care să ne ajute să ne menținem într-o formă bunărecomand să îi folosească cu multă încredere, fără să își pună semne de întrebare…

Vezi interviul integral cu Mihaela Buzărnescu aici:

Urmărește-o pe Mihaela Buzărnescu pe Instagram și fii la curent cu noutățile postate de ea: Instagram Miki.Buzarnescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută articol

Alătura-te consultanților noștri

Ești specialist de sănătate și iti dorești să iți optimizezi și îmbunătățești rezultatele obținute în terapie pentru a-ți creste numărul recomandărilor?

Dăcă îți dorești să fi printre cei mai căutați specialiști în domeniul tău te putem ajuta să devii consultant de top in domeniul fototerapiei și să te alături colegilor tăi care integrează deja cu succces fototerapia in practica terapeutică.

POSTĂRI POPULARE

CATEGORII