Fototerapia vine în ajutorul animalului tău de companie

Fototerapia vine în ajutorul animalului tău de companie

Animalele de companie sunt parte din viața noastră, din familia noastră, iar iubirea și afecțiunea lor sunt un balsam pentru noi. Și noi îi iubim necondiționat și ne doare atunci când ei nu pot să își exprime nevoile sau durerile. Dacă și tu te întrebi cum poți să le faci viața mai frumoasă sau cum să îi ajuți când sunt în suferință, am o veste minunată pentru tine.

Din fericire, știința a evoluat atât de mult, încât există terapii miraculoase chiar și pentru căței sau pisici. Fototerapia modernă prin plasturi reprezintă o formă de terapie alternativă, care poate fi aplicată animalelor de companie. Total neinvazivă, este menită să stimuleze antioxidanții din organism în procesul de recuperare, pentru ca prietenii noștri necuvântători, fără de care nu ne imaginăm viața, să fie bine.

Așadar, povestea de azi nu este despre oameni, ci despre necuvântatoare. Este o poveste care merită spusă și propagată pentru „cine are urechi, să audă”!

Cei care au sau au avut animale bolnave știu ce înseamnă disperarea la propriu. Da, disperarea este cuvântul potrivit în acest context, pentru că acesta este sentimentul pe care îl avem când ne dorim atât de mult să ajutăm animalul pe care îl vedem cum suferă și pentru care, noi nu putem face nimic mai mult decât să mergem cu el la medicul veterinar.

Am să las povestea să se deșire de la sine… pentru ca știu că și pe tine te va lăsa fără cuvinte.

„Maia e câinele meu de suflet; are 11 ani… Am crescut-o de mică și este cel mai pur suflet pe care îl cunosc: jovială, protectoare și foarte inteligentă.

În primăvara asta a început să slăbească tot mai mult deoarece nu mânca și nici psihic nu era deloc bine. Am fugit cu ea la primul veterinar: i-a pus un diagnostic care s-a dovedit greșit – am umplut-o de pastile și am chinuit-o mult cu ele. A zis că ar avea babesioza. Văzând că nu dă nici un rod tratamentul, am mers la al doilea veterinar: după analize de sânge și ecografie – cancer la intestinul subțire. Cel puțin 6 formațiuni tumorale se vedeau pe ecograf… De operat era prea slăbită și bătrână. A zis medicul că ar mai avea 1 lună de trăit, poate mai mult. Nu vă zic că am cheltuit aproape de 20 milioane. Nu am putut accepta ca Maia să moară. Cred că niciodată nu o să pot. Am luat legatura cu Alexandra.. Mi-a zis că de cancer, la câini nu știe nici ea prea multe, dar să încercăm cu Carnosina. Am mers pe mâna ei, ca ultimă soluție.  

Rezultatul?  Din 23 iulie – de când am început să îi pun 2/ săptămână până azi – mai are vreo 12 plasturi – Maia se simte nu bine, ci extraordinar!! Parcă a și întinerit! Mănâncă bine, se joacă, aleargă și… a început să se îngrașe!!

Există soluții! Azi, ca și oamenii, animalele fac tot felul de boli, practic, inflamații – singură diferență e că ele nu pot vorbi să ne zică ce le doare.. Aș striga în gura mare că se poate când mă gândesc câți stăpâni, așa disperați că mine, trebuie să fie chiar în momentul ăsta. Și vorbim despre cancer!!”

UPDATE: Pentru cine urmărește cazul Maiei, vreau să vă spun că e foarte bine: albă, grasă și frumoasă!!  Azi am ajuns acasă la țară și… mai să mă dea jos de bucurie când m-a văzut!  Câinii sunt chiar cele mai bune suflete, jur! Maia mănâncă foarte bine și se pare că și-a reluat tinerețea  Sper s-o am cât mai mulți ani lângă mine (citisem undeva că sunt caini de talie mare ce ajung la 20 de ani), deși doar eternitatea ar fi suficientă. Noi continuăm cu plasturii cu Carnosină – mai are 6 plasturi din pachetul de 30 pe care l-a început la sfârșitul lunii iulie. Dorim tuturor blanoșilor multă sănătate și cât mai mult timp alături de prietenii lor – noi.

Testimonial semnat de O.G. din Iași

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

No Content Available

Caută articol

Alătura-te consultanților noștri

Ești specialist de sănătate și iti dorești să iți optimizezi și îmbunătățești rezultatele obținute în terapie pentru a-ți creste numărul recomandărilor?

Dăcă îți dorești să fi printre cei mai căutați specialiști în domeniul tău te putem ajuta să devii consultant de top in domeniul fototerapiei și să te alături colegilor tăi care integrează deja cu succces fototerapia in practica terapeutică.

POSTĂRI POPULARE

CATEGORII