Fototerapia la tine acasă. Ce sunt plasturii fototerapeutici și cum funcționează?

Fototerapia moderna cu ajutorul plasturilor

Auzi zilnic reclame, dar știi că 70% dintre reclamele din mediul audio-vizual sunt la medicamente și suplimente alimentare?

Pe acest fond, perioada de pandemie nu a făcut decât să accelereze creșterea procentuală a audienței pentru reclamele TV la brandurile pentru medicamentele care se eliberează fără rețetă medicală și pentru suplimentele alimentare.

Nu este de mirare că așa stau lucrurile, deoarece natura umană este îndreptată să căute noi terapii și stimulente care să-i asigure o sănătate cât mai bună. Realitatea ne arată că avem de unde alege: la orice pas, găsim o farmacie care este dispusă să ne vândă compuși chimici pe post de remedii miraculoase pentru absolut orice problemă medicală. Tentația de a le încerca este mare!

Din păcate, oricât de accesibile ar fi aceste suplimente și oricât de multe beneficii sunt precizate în prospect, organismul nostru nu le poate asimila în mod corespunzător și va elimina, prin urină, cea mai mare parte din ele. Astfel, rezultatele vor întârzia să apară, iar tu vei pierde bani și timp prețios, așteptând o îmbunătățire. Mai grav, pericolul de a lua greșit aceste suplimente este mare, inclusiv pentru că vitaminele luate în exces pot crea dezechilibre în organism.

Alternativa: plasturii fototerapeutici

Fototerapia este dedicată tuturor, dar în special celor care se află în căutarea unei alte soluții la tratamentele medicamentoase sau celor care au încercat alte terapii convenționale, dar care nu au dus la niciun rezultat. Plasturii fototerapeutici sunt rezultatul mai multor ani de cercetări. Au fost tesați în peste 80 de studii clinice, iar datorită rezultatelor extraordinare, anual se vând peste 30 de milioane de plasturi în 100 de țări. Oricine îi poate folosi, dar pot fi o unealtă prețioasă în special în mâinile terapeuților și specialiștilor în sănătate, care își pot extinde și optimiza, astfel, practicile terapeutice.

Avantajele plasturilor fototerapeutici:

 • pot fi folosiți acasă de oricare dintre noi;
 • sunt non-transdermici. Cu alte cuvinte, nimic nu pătrunde prin piele atunci când îi aplicăm;
 • sunt non-invazivi, nu au efecte secundare;
 • nu creează dependență, ci oferă independență pentru că pot fi purtați în timp ce ne desfășurăm activitățile zilnice;
 • plasturii sunt testați anti-doping și sunt folosiți din 2004 de către sportivi de performanță, chiar la Jocurile Olimpice

 Cum funcționează fototerapia modernă cu plasturi?

Această tehnologie asistă și susține organismul pentru a-și folosi întregul potențial de regenerare, folosindu-și resursele proprii. Plasturii nu emit semnale de la sine. Ei sunt creați astfel încât să reflecte pasiv, înapoi în corp, o porțiune a frecvențelor de lumină la care sunt expuși, atunci când sunt lipiți pe corp.

Cu alte cuvinte, plasturii funcționează prin reflecția înapoi în corp a unor anumite frecvențe de lumină infraroșie, care permite restaurarea producției corespunzătoare a glutationului (cel mai important antioxidant), carnosinei (proteina longevității), melatoninei (hormonul somnului) sau pentru activarea naturală a celulelor stem (prin ridicarea nivelului peptidei GHK-Cu).

De ce este importantă hidratarea atunci când folosești plasturii fototerapeutici?

Fie că utilizezi sau nu plasturii fototerapeutici, hidratarea este mai mult decât necesară pentru menținerea sănătății, deoarece ajută la eliminarea toxinelor. Organismul nostru este suficient de inteligent să ne transmită semnale când nivelul de hidratare este scăzut. Durerile de cap, lipsa elasticității pielii, crampele musculare și degenerarea celulară sunt semne că ai nevoie să bei apă.

Înainte și în timpul utilizării plasturilor, este crucial să te hidratezi corespunzător.

 • Prin hidratare se îmbunătățește fluxul de energie electrică din corp. Cercetările științifice au arătat că, prin corpul nostru circulă continuu curenții electrici, cunoscuți sub denumirea de biocurenți. Sistemul nervos al organismului conduce semnale electrice, deoarece transmite informații în întreg corpul. Conducerea electricității în organism scade, așadar, odată ce corpul devine deshidratat.
 • Meridianele sunt canale de cristale de apă încărcate electric, iar hidratarea este necesară pentru a asigura fluxul de energie în întregul corp.
 • Deși fiecare dintre noi are un nivel diferit de hidratare și de minerale, este important să înțelegem că acest nivel este bine să fie echilibrat.  

În contextul actual, în care distanțarea socială este necesară pentru a te proteja, fototerapia prin plasturi este cea mai bună modalitate de a scăpa de afecțiunile și durerile care nu te lasă să te bucuri de viață.

 

Comments

 • Avatar
  gav

  Doresc un catalog si preturile pentru plasturi. As dori sa ii probez. Eventual, poate ma ajuta un consultant pentru problemele mele si ce plasturi s-ar potrivi.

  Multumesc!

 • Avatar
  Elena

  Buna seara
  Asi dori si eu un catalog
  elenapoiana@yahoo.com
  Multumesc

 • Avatar
  indy

  E interesant, vreau sa incerc.

  • Avatar
   Alexandra

   Buna, ti-am trimis mai multe detalii pe email, te rog sa imi raspunzi acolo, felicitari pentru alegerea ta!

  • Avatar
   Alexandra

   Va rog sa ne scrieti la adresa de email wellness@alexandraneamtu.net pentru mai multe detalii si va ajutam cu drag

 • Avatar
  Ana-Maria Cîrstina

  Si cat costa acești plasturi?

  • Avatar
   Alexandra

   Buna Ana Maria, in functie de plasture intre 8 si 16 lei, pentru mai multe detalii ne poti lasa un email si iti putem trimite un catalog si o oferta..

  • Avatar
   Alexandra

   Va rugam sa ne scrieti la adresa de email wellness@alexandraneamtu.net si va ajutam cu mai multe detalii

 • Avatar
  Gheorghe Peagu

  Multumiri penyru acest minunat loc de informare documentata si probaya de experienta si mult succes in continuare Alexandra in a sprijini semenii nostrii sa poata duce o viata fara suferinta!

  • Avatar
   Alexandra

   Cu drag , sper ca informatia sa aduca valoare si sanatate tuturor, iar aceasta tehnologie sa fie cat mai cunoscuta si folosita de toti romanii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută articol

Alătura-te consultanților noștri

Ești specialist de sănătate și iti dorești să iți optimizezi și îmbunătățești rezultatele obținute în terapie pentru a-ți creste numărul recomandărilor?

Dăcă îți dorești să fi printre cei mai căutați specialiști în domeniul tău te putem ajuta să devii consultant de top in domeniul fototerapiei și să te alături colegilor tăi care integrează deja cu succces fototerapia in practica terapeutică.

POSTĂRI POPULARE

CATEGORII