Experiența Pura Vida văzută prin ochii mei ca Senior Presidential Director LifeWave,la Summitul LifeWave, Costa Rica 2022

Experiența Pura Vida văzută prin ochii mei ca Senior Presidential Director Lifewave la Summitul LifeWave, Costa Rica 2022

În fiecare an, toți lideri companiei LifeWave se întâlnesc într-o locație superbă, cu ocazia Summit-ului care celebrează cel mai înalt nivel de carieră din planul de compensare. Anul acesta a fost cu adevarat special: cu ocazia Summit-ului, compania a celebrat 18 ani de când este pe piață.

Deși s-au schimbat atât de multe în ultimii doi ani, comunitatea LifeWave rămâne aceeași ca întotdeauna – conectată, plină de compasiune și angajată misiunii de ajuta – inimă la inimă pentru a îmbunătăți viețile din întreaga lume. Am simțit această conexiune a noastră ca o singură familie globală LifeWave de când am participat la primul eveniment, în 2018. Este ceea ce ne menține puternici, pe măsură ce continuăm să ne ridicăm reciproc și să împărtășim puterea plasturilor noștri incredibili care prelungesc și îmbunătățesc calitatea vieții de zi cu zi.

Am muncit din greu anul acesta și mărturisesc că unul dintre obiectivele mele a fost calificarea la acest Summit, care anul acesta a avut loc în Costa Rica și a fost găzduit de W Hotel, Guanacaste, situat pe Rezervația naturală Conchal, cu acces direct la una din cele mai frumoase plaje din regiune. A meritat cu adevărat cele trei zboruri pe care le-am schimbat pentru a ajunge aici. Toată experiența a fost dincolo de orice așteptare, până la cel mai mic detaliu. Nu numai că am fost cazați în cel mai bun hotel de 5 stele din Costa Rica, dar în fiecare zi am fost răsfățați cu cadouri atente, cu mici urări atașate de organizatori. În mod special mi-a plăcut cutia din lemn lucrată manual în care putem pune plasturii, realizată de un mare artist artizanal local. Ne-am cazat într-o cameră minunată cu cea mai bună vedere la mare, înconjurați de natură uimitoare și am putut vedea toate animalele locale din rezervație.

Ca de obicei, compania noastră și echipa Corporate au lucrat foarte mult pentru a crea o experiență de neuitat, din care nu au lipsit aventura, conexiunea, recunoașterea și bineînțeles amintiri frumoase cu noi prieteni din întreaga lume.

Din punctul meu de vedere, acest Summit anual al conducerii SPD este o oportunitate de a aprofunda parteneriatul pe care compania îl are cu noi, de a oferi transparență și de a construi un viitor prosper împreună, ca o singură comunitate care se străduiește să ajungă la un miliard de familii prin produsele unice pe care le oferă, iar România joacă un rol foarte important aici prin faptul că a devenit țara cu cea mai rapidă creștere la nivel European și în regiune.

Cea mai mare bucurie personală a fost că m-am conectat și reconectat cu toți ceilalți Senior Presidential Directori din întreaga lume și am învățat multe despre cum să ne dezvoltăm afacerea. Există multe moduri noi de a construi și dezvolta o echipă de succes și mă simt privilegiată că pe parcursul celor patru zile am putut învață de la cei mai de succes oameni din companie. Alături de mine s-au aflat Nana și Therese, upline-ul meu din Danemarca, care m-au susținut pas cu pas pentru calificarea în acestă călătorie și cu care mă întâlnesc a patra oară în acest an.

Compania a pregătit câteva experiențe unice la care mă bucur ca am putut participa alături de familia mea globală LifeWave. Pe toți îi cunosc din mediul online, dar nimic nu se compară cu un eveniment la care poți participa în persoană. Au fost multe momente haioase și clipe de neuitat.

Summit-ul a început cu Recepția de bun venit, joi 10 noiembrie, pe peluza hotelului. Am fost foarte încantată să o pot asculta pe Lori Burgher, Președintele Companiei, vorbind despre viziunea și misiunea companiei. Împreună, i-am mulțumit la unison lui David Schimdt pentru munca depusă de peste 20 de ani, pentru a dezvolta plasturii fototerapeutici. Pe tot parcursul evenimentului am vazut și simtit doar recunoștintă și dorința tuturor de a oferi susținere.

În ziua de 11 noiembrie, în calitate de Senior Presidential Director calificat, am participat de dimineață la o ședință exclusivă a conducerii SPD unde am aflat ultimele vești despre inițiative cheie și priorități de afaceri de la membrii echipei Corporate. S-a discutat despre direcția în care ne îndreptăm în viitor și despre viziunea companiei noastre în lumina creșterii din ultimii ani.

Întregul eveniment a fost foarte bine planificat și realizat și a inclus și două petreceri fabuloase. Am avut, cu adevărat, experiența Pura Vida pe toată durata călătoriei, iar serviciile și hospitalitatea localnicilor ne-au facut să ne dorim să revenim. Am făcut câteva excursii la alegere în care ghizii locali au fost uimitori. Mâncarea a fost delicioasă și ne-am bucurat de cele trei restaurante de lux din resort, care ne-au oferit experințe culinare locale, dar și gastronomie internațională. Ziua la Spa a fost și ea specială; toți am primit drept cadou un masaj gratuit.

Compania ne-a suprins cu mai multe excursii la alegere și sunt încantată ca am „bifat” câteva lucruri de pe My Bucket List. Plaja Tamarindo este la doar câteva minute de stațiunea W Costa Rica; zona este cunoscută pentru plajele sale superbe cu nisip alb, care sunt o atracție preferată de surferi, familii și turiști din întreaga lume. Oamenii se îngrămădesc aici pentru sporturile nautice fantastice disponibile în zonă, printre care se numără surfingul și pescuitul sportiv. Tamarindo este, de asemenea, un oraș de plajă, cel mai bine-cunoscut pentru piețele sale artizanale, magazine, școli de surf, restaurante și comunitatea internațională de artiști. Am mers împreună cu Nana, sponsorul meu, în unul dintre locurile mele preferate, unde am făcut și cumpărături. Împreună ne-am amintit cum a început totul și ne-am bucurat de ceea ce am realizat împreună, doar din dorință de a ajuta.

În fiecare zi ne-am plimbat pe plajă sau am mers la piscină și am împărtășit poveștile noastre în timp ce privit privit răsăritul și apusul!

Summit-ul SPD a culminat cu o cină de închidere pentru a sărbători în stilul Pura Vida!

La final de eveniment, pe 13 noiembrie, compania ne-a suprins cu cina White Out, unde dress code-ul a fost o ținută albă. Am sărbătorit până seara târziu alături de Lori Burgher, Președintele de Vânzari al companiei și Claudia Harteneck, Vice Președinte de Vânzari pe Europa.

Unde va avea loc următorul summit SPD?

Anul viitor locația va fi Sardinia. Această alegere se justifică prin dorința companiei de a celebra Europa – care reprezintă zona unde compania noastră a început să se bucure de succes. Orice Brand Partner care îndeplinște condițiile de carieră se poate califica, bineînteles. Trebuie să vă spun că la eveniment am cunoscut un Brand Partner care s-a calificat Senior Presidential Director și a ajuns la acestă performanță în 100 de zile, iar cu sistemul pus la dispoziție de echipă, sunt convinsă ca poți reuși si tu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută articol

Alătura-te consultanților noștri

Ești specialist de sănătate și iti dorești să iți optimizezi și îmbunătățești rezultatele obținute în terapie pentru a-ți creste numărul recomandărilor?

Dăcă îți dorești să fi printre cei mai căutați specialiști în domeniul tău te putem ajuta să devii consultant de top in domeniul fototerapiei și să te alături colegilor tăi care integrează deja cu succces fototerapia in practica terapeutică.

POSTĂRI POPULARE

CATEGORII