Energy Enhancer, plasturii fototerapeutici preferați ai sportivilor de performanță

Bianca-Ghelber-plasturii-fototerapeutici-peferati-de-sportivii-de-perfomant

O nouă abordare în îmbunătățirea performanței

Această nouă abordare stimulează diferit corpul, îmbunătățind nivelul de energie, performanța și stamina fără necesitatea de a folosi stimulenți sau alte chimicale. Acești plasturi sunt folosiți de sportivii de performanță și de antrenorii lor din întreaga lume, fiind permiși în timpul competițiilor de anvergură, deoarece nimic nu pătrunde în corp atunci când sunt purtați. Folosiți în alte combinații, aceștia pot ajuta în lupta împotriva oboselii cronice și sunt ideali pentru persoane care nu doresc să consume cafeină.

Plasturii Energy Enhancer cresc producția de energie din arderea grăsimilor

Orice organism viu este un sistem energetic. Sursele primare de energie ale corpului uman provin din arderea glucidelor sau din arderea grăsimilor. Corpul uman are o preferință naturală în arderea glucidelor ca sursă primară de energie. Din moment ce valoarea energetică a unui gram de glucoză produce 4 kcal, orice abordare care permite arderea grăsimilor, care produce 9 kcal/ gram crește disponibilitatatea de energie. Arderea grăsimilor ca sursă de energie este dependentă de aminoacidul carnitina și de enzimele care interacționează cu acesta. Carnitina este un aminoacid care este produs de corpul nostru, dar poate fi obținut și din dietă, fiind esențial în metabolismul grăsimilor și în producția de energie atât în mușchii scheletici cât și în cel cardiac. Rolul carnitinei este de a transporta grăsimea în mitocondria celulei unde aceasta este folosită pentru a produce energie. Funcționarea optimă a acestui mecanism de transport permite corpului nostru să ardă grasime cu sau fără eficiență.

Plasturii Energy Enhancer sunt creați specific pentru a facilita acest lucru, dar într-un mod diferit, fără nevoia de suplimentare orală. Rezultatele sunt individuale, utilizatorii experimentând  îmbunătățiri între 8% și 100% în primele minute de la aplicare în funcție de nivelul de hidratare și condiționarea fizică.

Ce spun studiile clinice?

Nenumărate studii și măsurători au fost făcute pentru plasturii Energy Enhancer. Într-un studiu de 30 de zile au fost implicați 60 de subiecți de vârste, niveluri de exercițiu, rasă, sex și niveluri de sănătate diferite. Subiecții au urmat protocolul standard indicat în broșura LifeWave, aplicând plasturii o dată la două zile, alternând între cele 4 puncte de amplasare, după ce inițial au purtat plasturii zilnic în primele 3 zile. 

Subiecții au fost testați la momentul inițial și apoi din nou la sfârșitul celei de-a doua și celei de-a patra săptămâni de studiu, cu ajutorul Testului de stare de bine optimă (Optimal Wellness Test), care rulează o combinație de peste 30 de teste efectuate din urină fără pauză alimentară și din saliva fără pauză alimentară. 

Eficacitatea plasturilor în acest studiu: 

La finalizarea aplicării plasturilor și a testării pe 60 de subiecți, timp de 30 de zile, au fost observate următoarele rezultate semnificative ale măsurătorilor: 

  • 30% dintre subiecți au raportat o senzație crescută de stare de bine în timp ce purtau plasturii
  • Cinci subiecți au raportat o scădere în greutate de cel puțin 3 kilograme în timpul acestui studiu
  • S-a raportat că utilizarea zilnică a plasturilor LifeWave Energy Enhancer® a crescut nivelul de energie la 100% dintre subiecții testării. 
  • A fost măsurată o creștere medie de 22,3% a capacității subiectului de a converti grăsimea în energie atunci când plasturii Energy au fost aplicați subiecților.

Acest studiu a confirmat afirmația că plasturii Energy cresc energia și ajută în procesul de pierdere în greutate. În plus, au fost predominanți respondenții care au prezentat creșteri ale tuturor parametrilor metabolici măsurați, iar această constatare tinde să confirme că plasturii au un impact direct asupra funcției mitocondriale, care este o schimbare fiziologică și susține afirmația că purtarea plasturilor Energy Enhancer ®ajută la creșterea energiei. Deși sunt folosiți de sportivi de performanță din întreaga lume, plasturii Energy Enhancer pot fi folosiți și pentru a combate oboseala cronică și pentru a susține o rutina fizică intensă.

Totodată, Energy Enhancer sunt ideali și într-o dietă pentru reducerea greutății, alături de plasturii SP6 Complete care reduc natural pofta de dulce și pofta de mâncare. Îi poți folosi fie la sală, fie atunci când ai o zi super aglomerată. Nimic nu intră în corp în acest proces, iar în felul acesta te poți bucura de energie și vitalitate fără a apela la substanțe chimice sau de sinteză, băuturi cu stimulenți, cafea sau alte substanțe nocive.

Compania Lifewave a lansat acești plasturii fototerapeutici în 2004, în timpul Olimpiadei de la Atena, când antrenorul echipei de înot Stanford University, Richard Quick a folosit plasturii Energy Enhancer cu fetele din lotul olimpic. 6 din 8 fete și-au depășit atunci recordurile persoanele și au adus această tehnologie Lifewave în lumina reflectoarelor.

Cariera plasturilor Energy Enhancer include o gamă de repere remarcabile:

• 13 recorduri la Campionate Naționale NCAA

• 5 Campionate Naționale consecutive la Universitatea din Texas

• 8 titluri naționale NCAA la Universitatea Stanford

• 5 titluri de Antrenori al Anului NCAA

• Antrenorul echipei olimpice a SUA la 6 Olimpiade consecutive

De a lungul anilor sute de personalități din sport au folosit plasturii pentru a obține performanța de vârf. David Beckham și Serena Williams au fost suprinși purtând plasturii în timpul competițiilor sportive.

Acum și tu poți folosi puterea fototerapiei pentru a avea rezultate demne de un atlet olimpic prin simpla lipire a plasturilor și te poți bucura de energie susținută pe tot parcursul zilei, fără să te expui unor efecte secundare nocive.

Cum se aplică?

Plasturii Energy Enhancer vin în seturi de câte 2 plasturi, unul maro și altul alb. Aceștia se poartă în timpul zilei, timp de 12 ore, respectând instrucțiunile din brășură, alternând punctele de aplicare. Plasturii se aplică simetric, cel maro întotdeauna pe partea stângă a corpului și cel alb pe partea dreaptă a corpului. Este important să experimentezi toate pozițiile de aplicare din broșura și să observi care este cea mai potrivită și unde simți că ai cele mai multe beneficii pentru tine.

Vezi cum au ajutat plasturii fototerapeutici sportivi de performață români:

Ana-Maria Brânză: Plasturii fototerapeutici pot face diferența în performanță

Alin Firfirică – spre performanță la cel mai înalt nivel

Sergiu Hanca: “Plasturii fototerapeutici trebuie să facă parte din planul de performanță al fiecărui sportiv”

Mihaela Buzărnescu avansează de la o performanță la alta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută articol

Alătura-te consultanților noștri

Ești specialist de sănătate și iti dorești să iți optimizezi și îmbunătățești rezultatele obținute în terapie pentru a-ți creste numărul recomandărilor?

Dăcă îți dorești să fi printre cei mai căutați specialiști în domeniul tău te putem ajuta să devii consultant de top in domeniul fototerapiei și să te alături colegilor tăi care integrează deja cu succces fototerapia in practica terapeutică.

POSTĂRI POPULARE

CATEGORII