Dorești să scapi de kilogramele în plus sănătos? Încearcă plasturii fototerapeutici!

Doresti-sa-scapi-de-kilogramele-in-plus-sanatos-Incerca-plasturii-fototerapeutic

Eliminarea kilogramelor în plus poate fi o provocare, dar poate fi și una dintre cele mai satisfăcătoare reușite ale vieții tale. Nu doar că o greutate sănătoasă poate îmbunătăți starea de spirit și energia fizică, dar poate reduce și riscul de boli cronice, cum ar fi diabetul și bolile de inimă. În acest articol, vom discuta despre unele dintre cele mai eficiente modalități de a pierde în greutate și de a menține o greutate sănătoasă pe termen lung și cum poți folosi și integra plasturii fototerapeutici în rutina ta zilnica pentru a ajunge la rezultate mult mai rapid și a te menține acolo fără efort.

Toți plasturii fototerapeutici contribuie la obținerea unei greutăți ideale într-un fel sau altul. De la energie, detoxifiere, îmbunătățirea funcțiilor organelor și glandelor până la claritate mentală și un creier sănătos, odihnă mai bună, toate aceste beneficii fiind obținute intr-un mod natural, propriu corpului tău. Fiecare dintre plasturii Lifewave reprezintă o parte esențială a pierderii în greutate. Noua noastră stare de echilibru o dată restabilită în corp de purtarea plasturilor va deveni starea din care vei lua deciziile corecte despre cât și ce să mănânci. Cu un organism echilibrat și detoxifiat există mai multe șanse de a controla obiceiurile și stilul alimentar. Câteodată mâncatul este încărcat puternic de emoții, iar daca știi că asta este și situația ta te poți baza pe plasturii și recomandările de mai jos.

1. Alimentația sănătoasă

O alimentație sănătoasă și echilibrată este esențială pentru pierderea în greutate. Începe prin a elimina alimentele procesate și bogate în zahăr și grăsimi saturate și înlocuiește-le cu alimente sănătoase, cum ar fi fructele și legumele, cerealele integrale și proteinele slabe, cum ar fi carnea de pui și peștele. De asemenea, este important să porționezi mâncarea și să urmărești numărul de calorii consumate. Aplicarea plasturilor SP6 Complete te va ajuta să faci primul pas spre alegeri mai bune în ceea ce privește alimentele consumate zilnic, reducerea alimentelor nesănătoase și controlarea mai ușoară a nevoii de mânca și de a consuma dulciuri.

2. Exercițiile fizice

Exercițiile fizice sunt un alt aspect important al pierderii în greutate. O rutină regulată de exerciții fizice poate ajuta la creșterea metabolismului și la arderea grăsimilor. Începe cu o activitate fizică ușoară, cum ar fi plimbările, și crește treptat intensitatea și durata antrenamentelor tale. În ajutor aici iți vor veni plasturii X49 și plasturii Energy Enhancer care te vor ajuta să susții acest efort mai ușor și să te recuperezi mai repede după sesiunile tale la sală.

3. Detoxifierea organismului

Detoxifierea organismului poate fi o un element cheie atunci când vine vorba de lupta cu kilogramele în plus și de a menține o greutate sănătoasă pe termen lung. O detoxifiere adecvată poate ajuta la eliminarea toxinelor și a substanțelor chimice din organism, care pot interfera cu pierderea în greutate și cu starea generală de sănătate. Recomandați aici sunt în principal plasturii Glutation. Glutationul are numeroase beneficii pentru sănătatea organismului. Pe lângă proprietățile sale antioxidante și de detoxifiere, acesta poate ajuta la stimularea sistemului imunitar, la reducerea inflamației, la imbunătățirea performanței sportive și la reducerea simptomelor de stres.

4. Odihnă adecvată

Odihna adecvată este importantă pentru pierderea în greutate și menținerea unei greutăți sănătoase. Studiile arată că persoanele care nu dorm suficient sunt mai predispuse să aibă probleme de greutate. Asigură-te că dormi suficient, că ai un somn odihnitor și un nivel optim de melatonină, hormomul somnului. Studiile clinice au dovedit că plasturii fototerapeutici Silent Night cresc durata de somn cu 66%. Acestă metodă nu dă dependență și nu are efecte secundare dăunătoare, constând în lipirea unui singur plasture în diverse puncte de acupunctură, înainte de somn. Acest plasture are în mod specific capacitatea de a stimula sinteza naturală a melatoninei.

5. Stresul și gestionarea emoțiilor

Stresul poate fi un factor important în creșterea în greutate și dificultatea de a elimina kilogramele în plus. Gestionarea stresului și a emoțiilor este importantă pentru a evita mâncatul emoțional și pentru a menține un stil de viață sănătos. Cei mai potriviți s-au dovedit a fi plasturii Aeon, care au rolul de a echilibra sistemul nervos, de a relaxa corpul și te a te ajuta să accesezi o stare de calm mai rapid.

6. Consumul de apă

Consumul de apă este esențial pentru pierderea în greutate și menținerea unei greutăți sănătoase. Încearcă să bei cel puțin opt pahare de apă pe zi și evită băuturile bogate în zahăr și calorii. Este crucial să rămâi hidratat corespunzător înainte și în timpul utilizării plasturilor fototerapeutici din câteva motive. Indiferent dacă aplici plasturii LifeWave sau nu, hidratarea este o parte necesară pentru menținerea sănătății. Hidratarea îmbunătățește fluxul de energie electrică din corp. Cercetările științifice au arătat că, în corpul uman circulă continuu curenții electrici, cunoscuți sub denumirea de biocurenți. Sistemul nervos al organismului conduce semnale electrice, deoarece transmite informații în întreg corpul. Chiar și proteinele sunt semiconductori naturali. Conducerea electricității în organism scade odată ce corpul devine deshidratat. Meridianele (care sunt stimulate și de purtarea plasturilor) sunt canale de cristale de apă încărcate electric, iar hidratarea este necesară pentru a asigura fluxul de energie în întregul corp. De asemenea, este important să reții că nivelul de hidratare al corpului tău trebuie să fie echilibrat. Hidratarea slabă poate duce la dureri de cap, lipsa elasticității pielii, crampe musculare și degenerare celulară.

Recomandările noastre pentru un protocol de normalizare a greutății corporale cu plasturii fototerapeutici

Plasturii X49 Promovează performanta, forta și rezistenta, reduc grasimea corporală prin metabolizarea acesteia în energie. Totodată  activarea peptidei AHK-cu susține masa musculară, rezistența și stamina, un corp mai puternic și mai sănătos.

SP6 Complete ține sub control apetitul și pofta de dulce, poate fi combinat cu Glutation care ajută la detoxifierea toxinelor și rezidurilor din corp.

Plasturii Energy Enhancer cresc nivelul de energie în corp și favorizează folosirea energiei din grăsimi. Profită de acest lucru cât timp îi porți și fii cât mai activ fizic, implică-te în activități cardio.

Silent Nights îți oferă un somn adanc în care corpul se recuperează mai eficient, iar plasturii Aeon te ajuta să menții o stare de calm și relaxare, să faci față provocarilor zilnice și să îți pregătești corpul din timpul zilei pentru un somn odihnitor.

Este recomandat să aplici plasturii SP6 complete și Glutation în puncte simetrice : SP6 Complete în partea stângă (pe piciorul stâng în punctele din broșură) și Glutation în partea dreaptă (pe piciorul drept în oglinda cu plasturii SP6 complete).

Pasul 1

Începi cu un detox (vezi protocolul în ghidul nostru gratuit) pentru o săptămană/ două. Echilibrează corpul și sistemul endocrin și te ajută să scapi de toxinele din țesuturile grase. Acest lucru crează un mediu propice ceea ce face pierderea în greutate mai ușoară.

Pasul 2

Foloseste plasturii X49, SP6, Glutation, Energy Enhancer, Aeon în timpul zilei și Silent Nights în timpul nopții conform protocolului de folosire (vezi broșura cu punctele indicate de lipire pentru fiecare produs). Încercă mai multe puncte alternativ și vezi care are cel mai mult impact asupra ta. Schimba punctele între ele. Un plasture este activ 12 ore, nu uita să schimbi plasturii cu alții noi a 2-a zi.

Pasul 3

Cântăresște-te în fiecare zi și păstrează-ți moțivația. Bea multa apă. Optim 1litru/ 30kg corp. Mănâncă cât mai sănătos și fă mișcare regulat.

Pasul 4

Continuă cu pașii 2-3 până când îți atingi greutatea ideală și folosește SP6 Complete când ești tentat să mănânci dulciuri.

Citești și Cum să pierzi în greutate cu plasturii fototerapeutici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută articol

Alătura-te consultanților noștri

Ești specialist de sănătate și iti dorești să iți optimizezi și îmbunătățești rezultatele obținute în terapie pentru a-ți creste numărul recomandărilor?

Dăcă îți dorești să fi printre cei mai căutați specialiști în domeniul tău te putem ajuta să devii consultant de top in domeniul fototerapiei și să te alături colegilor tăi care integrează deja cu succces fototerapia in practica terapeutică.

POSTĂRI POPULARE

CATEGORII