David Schmidt – Cercetător. Inventator. Antreprenor.

David Schmidt este inventatorul tehnologiei Lifewave, fondatorul și CEO-ul companiei LifeWave.

David Schmidt este inventatorul tehnologiei Lifewave, fondatorul și CEO-ul companiei LifeWave.

În cariera lui David Schmidt nimic nu pare să fie întâmplător. Toate acțiunile lui, toate proiectele în care s-a implicat, toate cercetările și invențiile sale au construit, pas cu pas, acea legătură invizibilă, dar puternică, care a condus la inventarea plasturilor fototerapeutici – cea mai benefică și mai cunoscută dintre invențiile sale, cu efecte pozitive extinse pentru starea de bine a cât mai multor oameni de planetă.

David are, de departe, personalitatea unui inventatorul adevărat. De mic, era fascinat de Thomas Edison și era pasionat, chiar fascinat, să descopere cum funcționează lucrurile: construia rachete, făcea experimente, demonta și monta lucrurile. A luat decizia de a urma cursurile Universității Pace din Pleasantville, NY, unde s-a specializat în Sisteme Informaționale de Management și Biologie. Această specializare este punctul de pornire al carierei sale cu focus pe afaceri, inovații și dezvoltare de produs. Este momentul în care înclinația sa spre inventică iese din nou la suprafață sub forma curiozității sale active pentru inovare de produs.

Datorită spiritul său antreprenorial, David a deținut companii de succes implicate în producție și dezvoltare de produs. Una dintre aceste companii a rămas emblematică pentru evoluția sa: AAG (Advanced Applications Group) este un centru de cercetare și dezvoltare specializat în tehnologii de producere a energiei atât pentru aplicații militare, cât și comerciale. În timpul petrecut aici, David a avut o activitate cu adevărat remarcabilă: a dezvoltat noi metode pentru producerea hidrogenului și oxigenului, a proiectat și a dezvoltat prototipuri pentru sisteme de generare a energiei cu ajutorul unei turbine fără palete care să funcționeze cu multicombustibil și a construit un motor rachetă cu ardere metalică.

Inovațiile sale nu au rămas fără ecou, deoarece Dr. Alexander Marinaccio de la Internațional Hall of Fame of Inventors i-a acordat titlul de Doctor Onorific. În plus, ca urmare a muncii depuse în proiectarea sistemelor de oxigen de urgență pentru General Dynamics și Marina Statelor Unite ale Americii, David a fost invitat să participe la programul de mini-submarine al Marinei americane.

Tehnologia LifeWave

Tehnologia LifeWave a apărut după 3 ani de cercetări și eforturi intense. Această idee absolut genială i-a venit în timp ce lucra la dezvoltarea echipamentelor de supraviețuire pentru Marină. David lucra pentru a găsi modalități noi de a-i ajuta pe membrii echipajului unui mini-submarin să stea treji, fără a lua medicamente. Așa a început să caute moduri prin care energia organismului să fie stimulată pe cale naturală. După 3 ani de muncă a apărut primul prototip de plasturi fototerapeutici LifeWave – plasturii Energy Enhancer. Pentru prima dată în istorie a fost posibil să creștem în mod natural energia și rezistența organismului prin creșterea arderii grăsimilor, utilizând fototerapia ca metodă de comunicare cu organismul uman.

La nivel global, David este deținătorul a 94 de brevete. Peste 70 dintre aceste brevete emise sunt în domeniul științei și tehnologiei regenerative. Una dintre invențiile sale, Double Helix Conductor, produce un nou amestec de câmpuri electromagnetice și non-electromagnetice pentru a îmbunătăți viteza de vindecare a rănilor, fapt care rivalizează cu efectul injecțiilor cu celule stem. Acest lucru l-a determinat pe David să încerce să folosească avantajele fototerapiei în acest scop și să înțeleagă că fototerapia poate fi un mijloc prin care celulele stem ale unei persoane pot fi activate, într-un mod non-invaziv și accesibil, spre deosebire de alternativa unei injecții de celule stem, mai scumpă și potențial periculoasă. Prin urmare, după alți zece ani de studiu, a luat apărut plasturele X39, care activează celulele stem din organism.

Spre deosebire de plasturele Energy Enhancer care crește în mod natural energia și rezistența organismului prin accelerarea arderii grăsimilor, plasturele X39 are efect de reset asupra celulelor deoarece le face să se comporte ca și cum ar fi mai tinere.

David Schmidt este un model de succes și este admirabil, cu atât mai mult cu cât produsele inventate de el chiar eu efect terapeutic și îmbunătățesc calitatea vieții oamenilor de pe întregul mapamond. Este un model de educație a spiritului de inovare și a celui antreprenorial.

Compania LifeWave se află în prezent în lista companiilor cu cea mai rapidă creștere. Din 2002, de la înființarea companiei LifeWave, David Schimdt și-a continuat ascensiunea, extinzând compania în aproximativ o sută de țări, cu birouri în prezent în Statele Unite, Irlanda, Japonia și Taiwan și cu depozite și facilități de distribuție în întreaga lume, inclusiv în România.

David Schmidt se implică direct în comunitatea LifeWave, prin participarea la evenimentele companiei și prin susținere de conferințe și cursuri în format fizic sau online, în care împărtășește cu generozitate din cunoașterea și experiența lui. Un astfel de eveniment este evenimentul NOVA, care, din 2020,  se desfășoară online la începutul fiecărui an și oferă informații importante și oportunități de creștere pentru membrii comunității LifeWave. Toate informațiile prezentate sunt foarte noi și de calitate înaltă; participarea în fiecare an la acest eveniment și la cursurile susținute de David Schmidt, în calitate de Manager de cercetare și CEO al companiei LifeWave, ne îmbogățește cunoașterea despre starea noastră de sănătate și despre menținerea sau recâștigarea acesteia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută articol

Alătura-te consultanților noștri

Ești specialist de sănătate și iti dorești să iți optimizezi și îmbunătățești rezultatele obținute în terapie pentru a-ți creste numărul recomandărilor?

Dăcă îți dorești să fi printre cei mai căutați specialiști în domeniul tău te putem ajuta să devii consultant de top in domeniul fototerapiei și să te alături colegilor tăi care integrează deja cu succces fototerapia in practica terapeutică.

POSTĂRI POPULARE

CATEGORII