Cum te poți suplimenta eficient fără doping

Terapia prin plasturi fototerapeutici poate fi aplicată sportivilor, fiind 100% sigură în cazul testelor antidoping

Performanța sportivă și dopingul – iată o asociere periculoasă pentru un sportiv, asociere care se poate termina cu efecte atât de negative pentru cariera acestuia. Pentru mine, cel mai „vocal” exemplu în acest sens este cel al Mariei Sharapova, cvintuplă campioană de Grand Slam, fost numărul 1 WTA, testată pozitiv pentru dopaj cu meldonium în martie 2016. Ea a primit „cadou” de la Federația Internațională de Tennis o suspendare de 2 ani, redusă ulterior la 15 luni prin decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv.

Însă știai că este posibil să crești performanța sportivă și să fii în formă maximă, fără a încălca regulile antidoping?

Fie că ești sportiv de performanță sau doar un sportiv pasionat, cu un mod de viață activ, află că organismul tău este supereroul care poate face aceste minuni. Corpul uman este capabil să își revină în formă după aplicarea plasturilor fototerapeutici, meniți să stimuleze antioxidanții și celulele stem, în lupta contra epuizării fizice cauzate de „bătăliile” grele care „se dau” în competițiile sportive.

Tehnologia cu plasturii fototerapeutici – dovedită și susținută de atleții de performanță și de sportivii olimpici

Cariera oricărui sportiv de performanță este, în sine, o cursă contra cronometru, în care orice detaliu contează și unde totul sau orice poate influența rezultatul, iar dopingul este un subiect delicat.

Când ești pasionat de sportul pe care îl practici, dorința de a ajunge cel mai bun dintre cei mai buni vine natural. Dar, performanța sportivă se lovește de rezistența organismului. Oricât de mult exersezi și te antrenezi, corpul tău are nevoie de acel stimulent care să îi ofere energie dozată, necesară pentru a ajunge la linia de FINISH.

Întrucât administrarea de pastile sau alte tratamente sunt imposibile, deoarece sunt considerate potențiale surse de doping, terapia prin plasturi fototerapeutici poate fi aplicată sportivilor, fiind 100% sigură în cazul testelor antidoping, deoarece plasturii sunt testați în acest sens.

De fapt, această tehnologie a fost special creată pentru sportivii de pretutindeni și a fost folosită pentru prima dată de către echipa de înot de la Standard University, la Jocurile Olimpice din 2004 de la Atena. Rezultatul: 6 din 8 atleți și-au depășit recordurile de o viață!

Primul studiu care a vizat acești plasturi a demonstrat o creștere cu peste 22% a energiei din arderea grăsimilor și o creștere cu 25% a anduranței, ceea ce reprezintă rezultate absolut remarcabile, având în vedere că nicio substanță chimică nu pătrunde în corp în timpul utilizării lor.

Cum vin plasturii în ajutorul sportivilor

Plasturii stimulează celulele stem, ajută la inhibarea acidului lactic și la îmbunătățirea calității somnului, iar astfel susțin recuperarea și revitalizarea întregului organism, fără ca sportivul să apeleze la medicamente, stimulente, intervenții chirurgicale sau injectii.

Mulți sportivi câștigători ai aurului olimpic în toate planurile competiționale, dar și David Beckham, Serena Willliams, Ronnie Coleman au fost surprinși folosind plasturii ca un mod sigur și natural de a-și ridica nivelul de energie, de a reduce timpul de recuperare și de a performa mai bine în competiții. Fototerapia prin plasturi este o metodă de suplimentare non-transdermică, acreditată antidoping și este alegerea lor pentru menținerea vitalității și pentru recuperarea eficientă după competiție.

Viața de sportiv înseamnă reguli și disciplină, iar soluția pentru revenire la un organism odihnit și plin de vitalitate este atât de simplă, ingenioasă și la îndemână: un simplu plasture pe care ai putea să-l testezi și tu pe pielea ta. În acest mod, fiecare antrenament te va duce mai aproape de locul I, iar tu vei scăpa de presiunea lipsei unei soluții, în cazul nefericit în care apare o accidentare.

Dacă ești sportiv de performanță și îți dorești să valorifici în mod natural resursele de care corpul tău dispune, contactează-ne! 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută articol

Alătura-te consultanților noștri

Ești specialist de sănătate și iti dorești să iți optimizezi și îmbunătățești rezultatele obținute în terapie pentru a-ți creste numărul recomandărilor?

Dăcă îți dorești să fi printre cei mai căutați specialiști în domeniul tău te putem ajuta să devii consultant de top in domeniul fototerapiei și să te alături colegilor tăi care integrează deja cu succces fototerapia in practica terapeutică.

POSTĂRI POPULARE

CATEGORII