Cum putem activa natural propriile noastre celule stem?

Cum putem activa natural propriile noastre celule stem?

Ai auzit cu siguranță și tu de celulele stem și de faptul că ele pot fi extrase din placentă și păstrate în cadrul unei bănci speciale. Procedura aceasta este foarte populară în rândul mămicilor, însă este costisitoare, nefiind accesibilă oricui.

Haideți să vedem, așadar, de ce sunt atât de importante și dorite aceste celule.

Celulele stem sunt celulele primordiale ale organismului nostru. Ele sunt primele celule care se formează în faza embrionară și din care, ulterior, se formează și celelalte: celula nervoasă, celula musculară, celula osoasă etc. Cu alte cuvinte, ele sunt singurele celule care se pot dezvolta în oricare din cele 220 de tipuri de celule prezente în corpul uman. Restul celulelor din corpul nostru pot replica, prin diviziune, doar celule identice cu ele.

Mai mult, celulele stem au capacitatea de a se auto-genera; ele se pot multiplica de nenumarate ori și ne reînnoiesc permanent sângele, maduva oaselor și sistemul imunitar.

Este ușor de înțeles acum cât de important este potențialul terapeutic al acestor celule și anume capacitatea lor extraordinară de a crea țesuturi noi atunci cand se divid și se dezvoltă. Aceasta face ca anumite boli sau afectiuni ale organelor, care nu pot fi tratate cu nicio formă de terapie curentă, să fie tratate/ vindecate cu ajutorul lor.

S-a constatat că celulele stem au un rol decisiv în:

 • regenerarea țesuturilor
 • reducerea inflamațiilor
 • încetinirea procesului de îmbătrânire
 • reducerea stresului oxidativ
 • protejarea organismului împotriva bolilor
 • reducerea cicatricilor

Însă capacitatea noastră de a produce celule stem noi se diminuează odată cu vârsta, fapt care explică de ce anumite afecțiuni se vindecă mai greu la o vârstă înaintată. De exemplu, în jurul vârsei de 60 de ani, celulele stem încep să-și încetinească activitatea, devin mai lente și eliberează mai puțini factori de creștere pentru repararea organismului. În jurul vârsei de 70 de ani, activitatea lor ajunge să fie foarte diminuată, aproape inexistentă.

Vestea bună este că studiile din ultimii ani au demonstrat că cele mai miraculoase efecte apar atunci când organismul își creează propriile celule stem. Dincolo de suplimente, creme și medicamente, corpul nostru este o minune, având o extraordinară capacitate de regenerare atunci când are la dispoziție stimulii potriviți.

Stimularea celulelor stem cu ajutorul fototerapiei este o metodă non-invazivă, sigură și accesibilă ca preț. Folosirea tehnologiei patentate a plasturilor fototerapeutici X39 reprezintă o procedură eficientă și simplă de aplicat, oriunde și oricând, având capacitatea de stimulare a creșterii celulelor stem.

Peptida GHK-Cu despre care am vorbit pe larg în acest articol este responsabilă de activarea naturală a proprilor noastre celule stem pentru ca ea deține această capacitatea. Plasturii fototerapeutici X39 stimulează corpul prin aplicarea lor pe punctele de acupunctură și ridică nivelul peptidei GHK-Cu. Mai concret, organismul tău va duce lupta cu boala sau bătrânețea din interior.

Ce zici? Ești pregătit să testezi și tu plasturii fototerapeutici? 

 

Comments

 • Avatar
  Vasile Corbeanu

  Da. Mă interesează detalii despre plasturii fitoterapeuții. De unde se pot cumpăra, preț, detalii de utilizare, durata tratament… etc.
  Mulțumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută articol

Alătura-te consultanților noștri

Ești specialist de sănătate și iti dorești să iți optimizezi și îmbunătățești rezultatele obținute în terapie pentru a-ți creste numărul recomandărilor?

Dăcă îți dorești să fi printre cei mai căutați specialiști în domeniul tău te putem ajuta să devii consultant de top in domeniul fototerapiei și să te alături colegilor tăi care integrează deja cu succces fototerapia in practica terapeutică.

POSTĂRI POPULARE

CATEGORII