Cum gestionăm cu ajutorul plasturilor fototerapeutici durerea, nivelul scăzut de energie și insomnia

Cum gestionăm cu ajutorul plasturilor fototerapeutici durerea, nivelul scăzut de energie și insomnia - NOVA 2023

Înainte de a intra în subiect este necesară o precizare: toate informațiile din acest articol au fost oferite de David Schmidt, fondatorul Companiei LifeWave, în cadrul evenimentului NOVA desfășurat online pe 14 ianuarie 2023. Din 2020, evenimentul NOVA se desfășoară online la începutul fiecărui an și oferă informații importante și oportunități de creștere pentru membrii comunității LifeWave. Toate informațiile prezentate sunt foarte noi și de calitate înaltă; participarea în fiecare an la acest eveniment ne îmbogățește cunoașterea despre starea noastră de sănătate și despre menținerea sau recâștigarea acesteia.

Găsiți mai multe informații despre David Schmidt, inventatorul tehnologiei LifeWave, fondatorul și CEO-ul companiei LifeWave, în acest articol: David Schmidt – Cercetător. Inventator. Antreprenor.

Important: Informațiile de mai jos trebuie luate doar ca recomandări pentru obținerea unei sănătăți mai bune în general. Acestea nu reprezintă tratamente și nu vindecă anumite boli, dar pot contribui la ameliorarea simptomelor afecțiunilor pe cale naturală. Folosește-le doar în acest scop și discută-le cu medicul tău.

Recomandări pentru cei care au dureri cronice sau acute

Durerea se datorează unei deteriorări a unui țesut, deteriorare care are ca rezultat o modificare a conductivității acestuia și blocarea semnalelor sau o blocare a chi-ului, a energiei vii. Prin urmare soluțiile în caz de durere trebuie să redea conductivitatea țesuturilor, a flow-ului de energie, să reducă inflamația și să îmbunătățească răspunsul imun.

Ce poți face în caz de durere?

 • Nu neglija hidratarea adecvată atunci când vine vorba de ameliorarea durerii. Nu putem trăi fără apă, nu ne putem detoxifia fără apă. Hidratarea necorespunzătoare poate duce la dureri ale țesuturilor.
 • Mânâncă alimente bogate în cupru – precum ficat, ciocolată neagră, fructe de mare. Persoanele cu nivel ridicat de cupru, tolerează mai bine durerea.
 • Consumă ulei de măsline în mod regulat. Persoanele care au trăit peste 100 de ani au avut preponderent o dietă mediteraneană.
 • Consumă curcumină – este un antiinflamator natural.
 • Suplimentează-te cu oxid nitric deoarece și acesta poate contribui la reducerea durerilor.
 • Dacă durerea este cronică, se recomandă să iei potasiu și magneziu.
 • Folosește plasturii fototerapeutici: dintre toate metodele de eliberare a durerii, plasurii sunt cei mai rapizi.

Plasturi recomandați:

X 39 + Aeon – pentru a ajuta organismul să reducă inflamația și pentru a elibera durerea.

X 39 + Glutation. Glutationul este util în producerea de energie și te va ajuta la detoxifierea organismului și la controlul inflamației.

X39 + IceWave. Plasturii IceWave care se pun exact pe locul dureros au o eficiență dovedită, iar studiile clinice au arătat că subiecții experimentează ameliorarea durerii în 15 minute de la aplicare.

Recomandări pentru cei care au un nivel scăzut de energie

Nivelul de energie pe care îl resimțim are legătură cu modul în care corpul nostru produce energie, iar acest la acest proces participă mitocondriile. Mitocondriile, „centralele noastre de energie”, furnizează peste 90% din necesarul de energie al organismului nostru. Când celulele tale nu se descurcă prea bine în transformarea grăsimilor în energie, apar dereglările mitocondriale. Prin urmare, organismul resimte acest proces printr-o lipsă cronică de energie.

Care sunt cauzele pentru care oamenii resimt o energie scăzută?

 • Lipsa de hidratare care se poate suprapune cu consumul de prea multe stimulente (de exemplu cafea, energizatnte precum Red Bull etc).
 • Alimentele procesate, lipsa de vitamine și minerale, prea mult zahăr, prea multe ingrediente sintetice ne dau o energie scăzută.
 • Somnul insuficient și de calitate slabă.
 • Superponderabilitatea și hormonii – deoarece pot afecta în mod natural metabolismul.

Soluțiile pentru a îți îmbunătății transformarea grăsimilor în energie sunt evidente:

 • Ia în considerare suplimentarea cu Acid Lipoic + Acetil L – Carnitină care îmbunățește funcționarea mitocondriilor și facilitează arderea grăsimilor. Acidul lipoic ajută la echilibrarea zahărului din sânge, iar Acetil – Carnitina este bună pentru funcționarea cognitivă.
 • Include apa în dieta ta zilnică.
 • Redu sau elimină stimulenții.
 • Respectă programul de somn și dormi 7-8 ore pe noapte pentru a te simți odihnit. Dormi mai bine dacă încăperea este întunecată, pentru că lumina te ține treaz, și dacă ai picioarele calde. S-a demonstrat că dacă ai picioarele calde, calitatea somnului este îmbunătățită.
 • Scoate din alimentație alimentele procesate, în special zahărul.
 • Fă exerciții fizice. Sportul îți redă energia și poate contribui la pierderea grăsimii.
 • Folosește plasturii fototerapeutici X 39 într-una din combinațiiile de mai jos.

Plasturi recomandați:

X 39 + Energy Enhancer – aplicați la încheieturi

X 39 + Glutation. Glutationul este util în producerea de energie și te va ajuta la detoxifierea organismului și la controlul inflamației.

X39 + Silent Nights – pentru a îmbunătăți producerea de melatonină, astfel încât să poți dormi mai mult și mai profund.

X39 + Dream + Shine – deoarece după un somn odihnitor poți să îți începi ziua plin de energie.

Recomandări pentru cei care au probleme cu somnul

Insomniile își fac tot mai des apariția pe măsură ce înaintăm în vârstă. Acestea pot fi provocate de alimentația mult prea târzie în noapte, de lipsa de vitamine și minerale, de prea multe stimulete, de stres, de condiții improprii pentru somn. Prin urmare, atât timp cât nu există o afecțiune medicală, a dormi suficient poate fi extrem de simplu, dacă faci câteva alegeri diferite legate de stilul de viață.

 • Evită mesele târzii. Pentru ca digestia să nu interfereze cu calitatea somnului, este bine să mânânci cu cel puțin 2-3 ore înainte de a merge la culcare.
 • Evită consumul de cafea după-amiaza.
 • Dormi într-o cameră întunecată și aerisește bine înainte de culcare. Aerul proaspăt are rolul de a îmbunătăți somnul.
 • Fă sport în timpul zilei – astfel încât corpul tău să aibă nevoie de energie în timpul nopții pentru a se recupera și a-și reveni, iar tu să dormi mai bine.
 • Folosește plasturii fototerapeutici în combinațiile de mai jos.

Plasturi recomandați:

X 39 + Silent Nights. Folosirea doar a plasturelui X 39 timp de 1-7 zile poate fi, chiar și așa, suficientă. Însă în combinație cu plasturii Silent Nights, va crește nivelul de melatonină care îmbunătățește calitatea somnului. Folosește X 39 ziua și Silent Nights noaptea.

X 39 + Alavida. Cei care folosesc Alavida pentru sănătatea pielii au observat și că au efect benefic pentru calitatea somnului. Folosește X 39 ziua și Alavida noaptea.

X 39 + Aeon. Aeon reduce stresul sistemului nervos, calmează și relaxează corpul. Folosește X 39 ziua și Aeon noaptea.

X39 + Dream + Shine – deoarece te ajută să ai parte de un somn odihnitor poți să îți începi ziua plin de energie.

Există suplimente pe care le poți lua pentru îmbunătățirea somnului, împreună cu folosirea plasturilor LifeWave. În situațiile în care lipsa somnului este asociată cu deficiența de magneziu și calciu, treonatul de magneziu este o formă de magneziu care relaxează creierul și sistemul nervos.

Acest articol face parte din seria de articole dedicate Evenimentului NOVA 2023. Citește toate articolele din seria NOVA 2023:

1. Cum gestionăm cu ajutorul plasturilor fototerapeutici durerea, nivelul scăzut de energie și insomnia

2. Cum gestionăm cu ajutorul plasturilor fototerapeutici acneea, ridurile și procesul de îmbătrânire

3. Cum gestionăm cu ajutorul plasturilor fototerapeutici disfuncția erectilă, problemele cu inima, infecțiile virale, rănile cronice și dezechilibrele de glicemie

4. Cum gestionăm cu ajutorul plasturilor fototerapeutici declinul cognitiv, pierderea masei musculare, pierderea cartilajului genunchiului sau artrita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută articol

Alătura-te consultanților noștri

Ești specialist de sănătate și iti dorești să iți optimizezi și îmbunătățești rezultatele obținute în terapie pentru a-ți creste numărul recomandărilor?

Dăcă îți dorești să fi printre cei mai căutați specialiști în domeniul tău te putem ajuta să devii consultant de top in domeniul fototerapiei și să te alături colegilor tăi care integrează deja cu succces fototerapia in practica terapeutică.

POSTĂRI POPULARE

CATEGORII