Cum gestionăm cu ajutorul plasturilor fototerapeutici disfuncția erectilă, problemele cu inima, infecțiile virale, rănile cronice și dezechilibrele de glicemie

Cum gestionăm cu ajutorul plasturilor fototerapeutici disfuncția erectilă, problemele cu inima, infecțiile virale, rănile cronice și dezechilibrele de glicemie NOVA 2023

Înainte de a intra în subiect este necesară o precizare: toate informațiile din acest articol au fost oferite de David Schmidt, fondatorul Companiei LifeWave, în cadrul evenimentului NOVA desfășurat online pe 14 ianuarie 2023. Din 2020, evenimentul NOVA se desfășoară online la începutul fiecărui an și oferă informații importante și oportunități de creștere pentru membrii comunității LifeWave. Toate informațiile prezentate sunt foarte noi și de calitate înaltă; participarea în fiecare an la acest eveniment ne îmbogățește cunoașterea despre starea noastră de sănătate și despre menținerea sau recâștigarea acesteia.

Găsiți mai multe informații despre David Schmidt, inventatorul tehnologiei LifeWave, fondatorul și CEO-ul companiei LifeWave, în acest articol: David Schmidt – Cercetător. Inventator. Antreprenor.

Important: Informațiile de mai jos trebuie luate doar ca recomandări pentru obținerea unei sănătăți mai bune în general. Acestea nu reprezintă tratamente și nu vindecă anumite boli, dar pot contribui la ameliorarea simptomelor afecțiunilor pe cale naturală. Folosește-le doar în acest scop și discută-le cu medicul tău.

Recomandări pentru persoanele care suferă de disfuncție erectilă

Există probleme și există soluții. Pe cât de jenante sunt pentru bărbații problemele erectile, pe atât de important este ca aceste probleme să fie tratate de un medic specialist deoarece, în anumite cazuri, disfuncția erectilă este un indicator al unei afecțiuni mai grave – o boală cardio-vasculară.

Sunt și situații în care este prezentă doar componenta psihologică. De aceea, cu atât mai mult te încurajez să mergi la un medic și vorbești despre această problemă.

În paralel cu vizita la medic, ai în vedere mai multe recomandări pentru îmbunătățirea stării generale de sănătate. Iată ce mai poți face:

 • Fii atent la alimentație. Ai nevoie să consumi alimente care cresc secreția de testosteron, deoarece astfel va crește libidoul și va scădea estrogenul.
 • Renunță la zahăr: cei care consumă mult zahăr au o secreție scăzută de testosteron.
 • exerciții fizice în mod regulat. Grăsimea corporală din jurul taliei indică adesea un nivel ridicat de estrogen și ai nevoie să scazi estrogenul. Exercițiile fizice ajută și la îmbunătățirea circulației sangvine.
 • Melatonina este, de asemenea, legată de secreția de testosteron, așa că este important să dormi bine.
 • Există diverse suplimente pe piață care îmbunătățesc funcția erectilă. Informează-te despre acestea și discută cu medicul tău ce ar fi recomandat să iei. Oxidul nitric se recomandă în acest caz datorită funcției sale vasodilatatoare. Sunt mai multe suplimente care ajuta la producerea de oxid nitric: arginina –  organismul transformă arginina în oxid nitric, dilatând vasele de sange şi stimulând fluxul sanguin; combinația de extract de usturoi (800 mg) și vitamina C (2 gr), Pycnogenol (100 mg); Taurină (3-5 grame/zi) deoarece ridică nivelul de testosteron.

Plasturi recomandați:

X 39 + X 49

X 39 + Glutation

X 39 + Silent Nights

X 39 + Energy (rinichi)

X39 + Shine + Dream

Recomandări pentru persoanele care au probleme cu inima

Problemele cu inima trebuie tratate întotdeauna de un medic specialist. Bolile de inimă sunt, din păcate, ucigașul numărul 1. Pentru o stare de bine în general, pentru sănătatea inimii și nu pentru a trata bolile de inimă, poți include în rutina ta mai multe suplimente care au grijă de sănătatea inimi. Scopul este să recuperezi sănătatea arterelor. Informează-te și discută cu medicul tău dozajele și ce ar fi mai potrivit în cazul tău.

 • Extractul de semințe de hrișcă. Denumirea suplimentului este Cyruta și are rolul de a  îndepărta placa arterială și de a restabili fluxul sanguin.
 • Extractul de rodie. Denumirea suplimentului este de Endothelial Defense și este recomandat tot pentru îndepărtarea plăcii arteriale.
 • Vitamina D. S-a dovedit că îmbunătățește elasticitatea arterială.
 • Potasiul. Are un rol crucial în organism deoarece susține activitatea cardiacă este o modalitate de a reduce tensiunea arterială. În cazul în care consumul de semințe, banane și avocado nu este suficient pentru aportul de potasiu, s-ar putea să fie necesar un supliment cu potasiu.
 • Beta Alanina. Suplimentul ajută la creșterea nivelului de carnosină, care susține sănătatea inimii.
 • N-Acetil Cisteina (NAC). Aceasta stimulează în organism producția de glutation care ajută la gestionarea procesului inflamator.
 • Oxidul Nitric. Are un rol esențial în sănătatea cardiovasculară. Studiile clinice la persoane care au consumat oxid nitric din alimentație au prezentat îmbunătățiri ale tensiunii arteriale, în funcția endotelială, precum și în rigiditatea arterială.
 • Pe lângă acestea, poți folosi plasturii fototerapeutici într-una din combinațiile de mai jos.

Plasturii fototerapeutici recomandați.

X 39 + X 49

X 39 + Carnosină

X 39 + Silent Nights/ Aeon

X39 + Shine + Dream

Cel mai simplu protocol pentru a relaxa inima este să apeși cu degetul în jurul inimii până găsești punctul dureros, pentru a aplica plasturele acolo.

Recomandări pentru persoanele care fac infecții virale

Infecțiile virale apar pe fondul unui sistem imunitar scăzut. Fie că este vorba despre infecții sezoniere (gripă sau COVID 19), fie că este o infecție virală cronică (herpes), este important să mergi la medic pentru tratamentul potrivit.

Pentru a încetini replicarea virală sau pentru a ucide direct virusul este de dorit să îmbunătățești răspunsul imunitar, printr-o alimentație echilibrată și prin antivirale naturale.

 • Vitamina D este excelentă în acest caz, deoarece face mai dificilă replicarea unui virus (500 unități/ zi).
 • Cuprul este un antiviral natural incredibil de puternic, la fel zincul și iodul. Iodul se poate folosi zilnic pentru virusuri cronice precum herpesul (1 miligram/ zi) – discută cu medicul care este doza potrivită, pentru a nu afecta glanda tiroidă.
 • Glutationul este un anti-viral foarte puternic, deci poți lua un supliment de N-Acetil Cisteina (NAC)
 • Terapia cu ozon – are o acțiune antivirală dovedită deoarece ajută organismul infectat să oxigeneze mai ușor organele, slăbind totodată agresivitatea virusului.

Recomandări pentru persoanele care suferă de o rană cronică

Persoanele care suferă de răni cronice se confruntă cu o inflamație cronică, iar activitatea celulelor stem este redusă. Alimentația săracă în proteine, în acizi grași, fac ca procesul de vindecare a respectivei răni să fie mai greoi.

De aceea, pentru rănile cronice se recomandă:

 • O alimentație bogată în proteine, pentru că oferă organismului materia primă de care are nevoie pentru a repara o rană.
 • Gestionarea procesului inflamator pentru activarea celulelor stem.
 • Suplimentarea cu vitamine și minerale: Magneziu, vitamina C, Cupru sunt indicate
 • Suplimentarea cu Colostrum. Ajută la refacerea țesuturilor prin intermediul factorilor de creștere pe care îi conține (igf-1).
 • Terapia PEMF – terapia cu câmp electromagnetic pulsat – îmbunătățește microcirculația. Intrarea într-o cameră hiperbarică de terapie cu oxigen ajută la îmbunătățirea numărului de celule stem din organism.
 • Postul intermitent: deoarece ajută organismul să scape de țesutul mort deteriorat, pentru a face loc țesutului sănătos.
 • Sportul sau antrenamentul zilnic – deoarece activează hormonul de creștere
 • Pe lângă acestea, poți folosi plasturii fototerapeutici într-una din combinațiile de mai jos.

Plasturii fototerapeutici recomandați pentru vindecarea leziunilor cronice:

X 39 + Aeon – pentru reducerea inflamației produsă de rană

X 39 + Gluthation – pentru va ajuta la detoxifierea organismului și la controlul inflamației.

X 39 + Silent Nights – pentru a da organismului timpul și odihna de care are nevoie pentru refacerea țesuturilor.

X39 + Shine + Dream – deoarece după un somn odihnitor poți să îți începi ziua plin de energie.

Recomandări pentru persoanele care au probleme cu glicemia

Alimentația bogată în zaharuri, dar săracă în proteine și acizi grași, lipsa anti-oxidanților, obezitatea sunt factorii care însoțesc, de regulă, problemele cu glicemia. Vorbim despre o afecțiune medicală, iar orice măsură te hotărăști să iei în acest sens, trebuie discutată cu medicul care te tratează.

Mai mult decât atât, este important să:

 • Fii foarte atent la alimentație și să respecți regimul alimentar indicat în cazul tău
 • Să reduci grăsimea corporală și să faci exerciții fizice.
 • crești antioxidanții din organism. Dacă ești o persoană care suferă de diabet zaharat de tip 1 sau 2, există un antioxidant pe care îl poți utiliza – acidul alfa lipoic, deoarece ajută la reducerea nivelului ridicat de zahăr din sânge. 300 miligrame de alfa lipoic acid luat zilnic, de 4 ori pe zi, poate reduce nivelul zahărului din sânge cu peste 60%.
 • Să combați efectele îmbătrânirii prin suplimentarea cu Acetyl L-Carnitină
 • Să intrebi medicul despre suplimentele cu crom care contribuie la menținerea concentrațiilor normale ale glucozei din sânge.
 • Să elimini stimulenții și totodată să îți îmbunătățești somnul.
 • Pe lângă acestea, poți folosi plasturii fototerapeutici într-una din combinațiile de mai jos.

Plasturi recomandați:

X 39 + Glutation

X 39 + Aeon

X 39 + Energy Enhancer

X 39 + Silent Nights

X 39 + Shine and Dream

Acest articol face parte din seria de articole dedicate Evenimentului NOVA 2023. Citește toate articolele din seria NOVA 2023:

1. Cum gestionăm cu ajutorul plasturilor fototerapeutici durerea, nivelul scăzut de energie și insomnia

2. Cum gestionăm cu ajutorul plasturilor fototerapeutici acneea, ridurile și procesul de îmbătrânire

3. Cum gestionăm cu ajutorul plasturilor fototerapeutici disfuncția erectilă, problemele cu inima, infecțiile virale, rănile cronice și dezechilibrele de glicemie

4. Cum gestionăm cu ajutorul plasturilor fototerapeutici declinul cognitiv, pierderea masei musculare, pierderea cartilajului genunchiului sau artrita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută articol

Alătura-te consultanților noștri

Ești specialist de sănătate și iti dorești să iți optimizezi și îmbunătățești rezultatele obținute în terapie pentru a-ți creste numărul recomandărilor?

Dăcă îți dorești să fi printre cei mai căutați specialiști în domeniul tău te putem ajuta să devii consultant de top in domeniul fototerapiei și să te alături colegilor tăi care integrează deja cu succces fototerapia in practica terapeutică.

POSTĂRI POPULARE

CATEGORII