Cum gestionăm cu ajutorul plasturilor fototerapeutici acneea, ridurile și procesul de îmbătrânire

Cum gestionăm cu ajutorul plasturilor fototerapeutici acneea, ridurile și procesul de îmbătrânire -NOVA 2023

Înainte de a intra în subiect este necesară o precizare: toate informațiile din acest articol au fost oferite de David Schmidt, fondatorul Companiei LifeWave, în cadrul evenimentului NOVA desfășurat online pe 14 ianuarie 2023. Din 2020, evenimentul NOVA se desfășoară online la începutul fiecărui an și oferă informații importante și oportunități de creștere pentru membrii comunității LifeWave. Toate informațiile prezentate sunt foarte noi și de calitate înaltă; participarea în fiecare an la acest eveniment ne îmbogățește cunoașterea despre starea noastră de sănătate și despre menținerea sau recâștigarea acesteia.

Găsiți mai multe informații despre David Schmidt, inventatorul tehnologiei LifeWave, fondatorul și CEO-ul companiei LifeWave, în acest articol: David Schmidt – Cercetător. Inventator. Antreprenor.

Important: Informațiile de mai jos trebuie luate doar ca recomandări pentru obținerea unei sănătăți mai bune în general. Acestea nu reprezintă tratamente și nu vindecă anumite boli, dar pot contribui la ameliorarea simptomelor afecțiunilor pe cale naturală. Folosește-le doar în acest scop și discută-le cu medicul tău.

Recomandări pentru persoanele care suferă de acnee

Știm că acneea este provocată preponderent de schimbările hormonale și că are o legătură directă cu alimentele și în general cu nutriția, iar de multe ori reevaluarea dietei contribuie la ameliorarea acneei. Pe de altă parte, acneea poate fi o infecție bacteriană și aceasta este o informație importantă în lupta cu această afecțiune cutanată.

Ce poți face în caz de durere?

 • Discută cu medicul tău despre controlul răspunsului inflamator, despre nutriția de care ai nevoie pentru a te vindeca și despre utilizarea anti-bacterienelor naturale.
 • Pentru a susține producția de glutation poți lua un supliment de N-Acetil Cisteina (NAC) – 600 miligrame de două ori pe zi. Sau, asigură-te că mănânci suficiente ouă și produse lactate. Nivelul de glutation nu va crește foarte repede – pentru aceasta utilizează plasturele cu glutation, dar NAC ajută la susținerea producției acestuia.
 • Discută cu medicul tău despre suplimentarea cu vitamina A. Aceasta este extrem de importantă pentru sănătatea pielii, iar mulți scapă de acnee doar cu vit. A.
 • Zincul, cuprul (anti-bacteriene naturale) și o doză redusă de iod te pot ajuta.
 • Ia ulei de oregano – este unul dintre cele mai bune soluții anti-bacteriene.
 • Consumă suficiente probiotice și bea multă apă pentru că ajută la detoxifiere.
 • Pe lângă toate acestea, folosește plasturii fototerapeutici într-una din combinațiile de mai jos

Plasturi recomandați pentru a susține sănătatea generală a pielii:

X 39 + Glutation. Dacă ești la pubertate, această combinație de plasturi este potrivită pentru tine deoarece glutationul detoxifică organismul și menține un răspuns imunitar sănătos. Deci, în acest caz, scopul este creșterea nivelului de glutation din organism. X 39 + Alavida (dacă este tolerată). Deoarece Alavida conține vitamina C, este nevoie să discuți cu medicul dacă utilizarea plasturilor și cremelor Alavida sunt potrivite pentru tine. Alavida conține vitamina C, care este un anti-bacterian natural.

Recomandări pentru persoanele care au riduri pronunțate

Ridurile sunt o consecință a lipsei de colagen cauzată de îmbătrânire. Alimentația nesănătoasă, lipsa unei rutine de îngrijire a pielii, expunerea mult prea frecventă la soare, folosirea unor așa-zise substanțe hidratante și nutritive pe piele, pot duce la îmbătrânirea prematură a acesteia. Obiceiurile rele – fumatul și consumul de alcool în exces – pot, cu siguranță, îmbătrâni pielea.

Ce poți face în acest caz?

 • Îmbunătățește funcția mitocondrială (de producere a energiei în celule) pentru a activa producția de colagen. Creșterea energiei în celule este necesară pentru a produce proteine de colagen sau elastină în piele.
 • Ia suplimente de colagen (10 gr –  20 gr/ zi) și de vitamina C (100 de mg o dată sau de două ori pe zi), deoarece vit. C declanșează repararea colagenului deteriorat.
 • Pentru a susține producția de glutation poți lua un supliment de N-Acetil Cisteina (NAC).
 • Hidratează-te corespunzător. Ridurile excesive pot fi datorate și deshidratării, iar aspectul exterior al pielii este reflexia a ceea ce se petrece în interior. Pe măsură ce îmbătrânim, cantitatea de apă din organism poate scădea, iar acest lucru se datorează pierderii de colagen.
 • Nu neglija somnul de frumusețe – gândește-te la cum arăți după o noapte nedormită. Acesta are un impact major asupra sănătății și calității pielii.
 • Fă-ți propriul ritual de îngrijire a pielii, alege produse cât mai naturale și verifică prospectele înainte de cumpărare.
 • Fă sport. Antrenamentul fizic ridică nivelul hormonului de creștere și, deoarece acesta scade odată cu vârsta, atunci când facem exerciții fizice putem îmbunătăți în mod natural nivelul hormonului de creștere, fapt ce duce la îmbunătățirea calității pielii. În plus, efortul fizic are efect de detoxifiere, prin eliminarea toxinelor prin transpirație.

Pe lângă toate acestea, folosește plasturii fototerapeutici într-una din combinațiile de mai jos

Plasturi și produse LifeWave pentru a reduce ridurile și pentru a susține sănătatea generală a pielii:

X 39 + Alavida

X 39 + Glutation

X 39 + Carnosină

X39 + Shine + Dream

Recomandări pentru a contracara procesul de îmbătrânire

E cert, cu toții îmbătrânim, dar la fel de adevărat este că putem, într-o anumită măsură, să influențăm procesul. E important ca pe parcursul vieții, fiecare să fie pe deplin conștient de obiceiurile proaste pe care le are, pentru a face eforturi de a scăpa de ele: depinde de tine să nu mai consumi prea mult alcool, să renunți la fumat, să te odihnești suficient, să începi să faci sport regulat și să faci acele schimbări importante legate de stilul de viață care se oglindesc în modul în care arăți.

Pe măsură ce pe parcursul vieții, faci pași pentru a îmbunătăți activitatea celulelor stem, dacă gestionezi procesul inflamator din corp, dacă faci exerciții fizice, dacă te hidratezi și ai o alimentație sănătoasă, poți îmbunătăți dramatic modul în care îmbătrânești.

Ce poți să faci:

 • Să îți susții organismul permanent hidratat
 • Să îți susții organismul pentru a produce energie (cu acidul lipoic și acetyl  – L Carnitină)
 • reduci inflamația
 • faci sport regulat
 • Să îți revizuiești alimentația; i-ați doza zilnică de ulei de măsline; poți ține post intermitent.
 • Să te asiguri că ai suficient cupru, pentru a crește nivelul peptidei GHK CU care activează celulele stem.
 • Să te asiguri că ai suficient Calciu, Magneziu, Potasiu
 • Să iei vitamina B3, deoarece conține o substanță numită Niacină, care crește nivelul de Nicotinamide Adenine Dinucleotide (NAD). Nivelurile de NAD din corpul nostru determină viteza procesului de îmbătrânire, deci au legătură cu sănătatea și longevitatea.
 • Să discuți cu medicul tău despre suplimentarea cu Beta Alanină, pentru a-ți îmbunătăți speranța de viață.
 • Pe lângă acestea, poți folosi plasturii fototerapeutici într-una din combinațiile de mai jos.

Plasturi recomandați:

X 39 + X 49: sunt produsele potrivite pentru îmbunătățirea modului în care îmbătrânim, care pot încetini și contracara procesului de îmbătrânire.

X 39 + Aeon: nivelurile ridicate de inflamație vor duce la mai repede la îmbătrânire, iar Aeon gestionează inflamația din organism.

X 39 + Glutation: este asociat cu o durată de viață îndelungată. S-a constatat că persoanele care  care au trăit 100 de ani au avut niveluri ridicate de glutation.

X 39 + Carnosină: menține corpul tânăr și protejează organismul împotriva stresului oxidativ.

X 39 + Silent Nights/ Alavida

X 39 + EnergyX 39 + Shine and Dream

Acest articol face parte din seria de articole dedicate Evenimentului NOVA 2023. Citește toate articolele din seria NOVA 2023:

1. Cum gestionăm cu ajutorul plasturilor fototerapeutici durerea, nivelul scăzut de energie și insomnia

2. Cum gestionăm cu ajutorul plasturilor fototerapeutici acneea, ridurile și procesul de îmbătrânire

3. Cum gestionăm cu ajutorul plasturilor fototerapeutici disfuncția erectilă, problemele cu inima, infecțiile virale, rănile cronice și dezechilibrele de glicemie

4. Cum gestionăm cu ajutorul plasturilor fototerapeutici declinul cognitiv, pierderea masei musculare, pierderea cartilajului genunchiului sau artrita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută articol

Alătura-te consultanților noștri

Ești specialist de sănătate și iti dorești să iți optimizezi și îmbunătățești rezultatele obținute în terapie pentru a-ți creste numărul recomandărilor?

Dăcă îți dorești să fi printre cei mai căutați specialiști în domeniul tău te putem ajuta să devii consultant de top in domeniul fototerapiei și să te alături colegilor tăi care integrează deja cu succces fototerapia in practica terapeutică.

POSTĂRI POPULARE

CATEGORII