Cosmetică bazată pe fototerapie

Femeie piele matura fara riduri prin fototerapie cu plasturi

Dacă aruncăm o privire asupra industriei produselor de îngrijire a pielii, aceasta este dominată într-un procent de 70% de cremele de față. Și nu e de mirare; dintotodeauna femeile au căutat să găsească formule miraculoase pentru înfrumusețare, mai ales pentru aspectul pielii feței.

Un ten luminos și neted, o piele elastică, riduri cât mai fine sau mai estompate, sunt rezultatele pe care femeile de pretutindeni le așteaptă din partea cremelor și serurilor cu ingrediente cât mai naturale. Iar paleta de produse este atât de vastă și de avansată, încât alegerea este una elaborată.

Nimic nu ne mai miră în ziua de azi când vine vorba de frumusețe. De la rutina zilnică, la ritualuri de frumusețe, la formule magice din seruri și creme, la ingrediente minune, la injectări cu botox și acid hialuronic, la intervenții chirurgicale – încercăm orice noutate care apare în domeniu pentru a ne menține tonicitatea pielii, pentru a arăta cât mai bine.

Dar… „Frumusețea vine din interior” spune o vorbă românească. Iar pentru mine, înțelepciunea populară este cea care mă readuce cu picioarele pe pământ în multe situații deoarece oglindește răspunsurile primordiale pe care oamenii le-au dat problemelor.  

Așadar, e important câtă apă bem, ce mâncăm, ce obiceiuri bune sau proaste avem de-a lungul vieții, dacă facem sau nu exerciții fizice pentru că tot ce se întămplă în interiorul organismului nostru, transcende din interior, spre exterior, prin piele. Da, pielea este oglinda stilului de viață.

Activează frumusețea din interior cu un plasture

Deja e mult mai clar că formula magică a frumuseții este mai simplă decât credeai. Da, ajută-ți corpul să nu îmbătrânească, ca să îți menții frumusețea, ca să radiezi a sănătate. Corpul tău este capabil de lucruri extraordinare atunci când îi oferi stimulii potriviți, iar ceea ce îți propun este stimularea lui cu ajutorul plasturilor fototerapeutici.

Această nouă abordare a îngrijirii pielii – fototerapia modernă cu plasturi – reprezintă cea mai nouă tehnologie anti-aging, fără seruri, fără creme sau tratamente cosmetice și, cel mai important, fără ace sau bisturiu.

 

Este o combinație ideală pentru reducerea stresului oxidativ la nivel celular și pentru combaterea radicalilor liberi care, mai întâi amprentează tenul, iar apoi duc la apariția semnelor vizibile ale îmbătrânirii.

Cum acționează plasturii fototerapeutici Alavida

Odată aplicat pe piele în punctele de energie, acesta creează, în interiorul corpului tău, un mediu pentru o piele mai sănătoasă. Cu ajutorul luminii, stimulează întregul organism să funcționeze optim prin reglarea fluxului de energie corespunzător pe meridiane. Este extrem de benefic pentru ten, deoarece stimulează producerea de colagen și elastină, ducând astfel la atenuarea ridurilor, până la dispariția lor. Rezultatele sunt imediate și de durată:

  • aspectul și textura pielii se transformă din interior spre exterior;
  • tenul cu aspect obosit este revitalizat;
  • ridurile sunt reduse, iar aspectul tenului se uniformizează;
  • fermitatea pielii este mult îmbunătățită;
  • petele de pigmentare se estompează pentru că aspectul pielii se uniformizează.

Rezultate dovedite clinic

Un studiul clinic a arătat că purtarea plasturilor Alavida pe timp de noapte, 5 zile pe saptămănă, timp de 30 de zile, îmbunătățește statusul fiziologic al lobilor frontali, hipotalamusului, glandelor tiroide, suprarenale, hipofizei, cât și funcția rinichilor și a pancreasului. 

Testul EIS (Scanning Electric Interstitial) arată îmbunătățiri la nivel cerebral cu plasturele Alavida, în particular în glanda pineală și lobul frontal. Glanda pineală este cea care controlează funcția hormonilor vitali – neuropeptidelor (endorfine), nivelul de melatonină, zinc și seleniu, sistemul imunitar și vitalitatea, iar lobul frontal include cogniția, abilitățile sociale, inițiativa, atenția, judecata, voința, abilitatea de planificare, capacitatea de rezolvare a problemelor.

Plasturii Alavida sunt recomandați pentru toate tipurile de piele, chiar și pentru tenul problematic sau sensibil. Ei sunt foarte eficienți în primele 12 ore de utilizare, după care efectul lor se diminuează, deși unii oameni simt efectul lor și după câteva zile.

Ești gata să-i testezi și tu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută articol

Alătura-te consultanților noștri

Ești specialist de sănătate și iti dorești să iți optimizezi și îmbunătățești rezultatele obținute în terapie pentru a-ți creste numărul recomandărilor?

Dăcă îți dorești să fi printre cei mai căutați specialiști în domeniul tău te putem ajuta să devii consultant de top in domeniul fototerapiei și să te alături colegilor tăi care integrează deja cu succces fototerapia in practica terapeutică.

POSTĂRI POPULARE

CATEGORII