Carnosina, secretul tinereții fără bătrânețe

Carnosina contribuie la stoparea imbatranirii

Senior woman hugging her partner on a sunny day

Am învățat că tinerețea fără bătrânețe e valabilă doar în povești, dar atunci când ajungem în floarea vârstei, cu toții am vrea să oprim timpul în loc. Ne dorim ca strălucirea specifică tinereții să ne rămână pentru totdeauna, să păstrăm intactă imaginea noastră. Imaginează-ți cum ar fi dacă, începând de mâine, corpul tău ar putea să întinerească cu fiecare zi care trece?  Cel mai bun răspuns pentru prevenirea îmbătrânirii este carnosina, iar vestea bună este că această componentă naturală este prezentă în corpul fiecăruia dintre noi. Meriți să te bucuri zilnic de o piele luminoasă lipsită de riduri sau defecte estetice. Este uimitor ca o moleculă atât de mică are un efect excepţional asupra regenerării celulelor îmbătrânite, deoarece le transformă în celule sănătoase şi active. Așadar, în cazul în care căutai o vrajă sau o formulă magică pentru a fi mereu tânăr, acum știi că aceasta este soluția ideală.

 

Mai exact, ce este carnosina?

Carnosina este o dipipeptidă și este rezultatul combinației a doi aminoacizi esențiali (histidină și beta-alanină). Este o substanţă 100% naturală, care se găseşte în concentraţia cea mai mare în muşchii inimii, muşchi scheletici, cerebel, creierul mare, dar și în rinichi, ficat şi în alte organe din corp. 

Cum funcționează carnosina?

Grație antioxidanților, procesul de îmbătrânire prematură este stopat, astfel încât organismul tău oprește prin forțe proprii deteriorarea genetică. Adevărata magie se întâmplă atunci când corpul tău începe să producă singur cantități semnificative de carnosină. Da, organismul tău are această super putere, iar soluția accesării ei constă în tehnologia cu plasturi. Aceasta este o inovație , menită să accelereze funcțiile vitale ale organismului tău prin fototerapie, astfel încât tu să te bucuri de beneficiile carnosinei.

Am lămurit deja ca acest antioxidant natural, carnosina, contribuie la încetinirea procesului de îmbătrânire și la menţinerea tinereţii pielii, dar ea are o sumedenie de efecte asupra sănătății. Care sunt acestea? Haideți să le descoperim!

1. Detoxifiere

Carnosina favorizează detoxifierea organismului, eliminând metalele care se pot acumula în corp și care, în cele mai nefericite cazuri, ajung în sânge. Organismul nu are nevoie de diete drastice sau de tratamente complexe pentru acest proces. Detoxifierea are loc în fiecare organism, atunci când acesta are la dispoziție antioxidanții necesari.

2. Energie

Toți sportivii și oamenii cu o viață activă se confruntă la un moment dat cu oboseala musculară. Aceasta diminuează performanța și cauzează disconfort în timpul exercițiilor. Carnosina are puterea de a reduce acidul lactic din mușchi, astfel încât nivelul de energie crește, iar tu poți să practici sportul preferat oricât de mult îți dorești. Fiecare sesiune de exerciții va fi cu zâmbet și energie.

3. Viață fără boală

Probabil crezi că bolile se întâmplă pur și simplu și nu ai cum să le previi. Ei bine, carnosina salvează vieți, prevenind formarea neuropatiei diabetice (diabetul zaharat). Știai că diabetul se formează din cauza acumulării de zahăr în sânge? În primele faze ale bolii, pacienții sunt asimptomatici, iar când apar primele simptome deja boala este instalată. Ei bine, soluția este să îți păstrezi sănătatea pe care o ai, în cel mai bun mod posibil.

4. Vederea

Studiile de specialitate arată că principala cauză a cataractei este cantitatea mică de carnosină. Testele efectuate de-a lungul timpului au demonstrat îmbunătățirea vederii prin utilizarea lichidă, a unor mici cantități de carnosină. Îți imaginezi ce efecte poate avea asupra ochilor tăi producerea naturală a acestei peptide minune?

Carnosina se găsește în numeroase suplimente, în special în zona de fitness și sport, pentru îmbunătățirea rezistenței fizice. Din păcate, organismul nu asimilează cantitatea de suplimente necesară unor efecte vizibile, iar singura alternativă rămâne stimularea naturală a producerii de carnosină. Corpul tău este cea mai valoroasă comoară cu care ești înzestrat atunci când vii pe lume, iar tot ceea ce ai nevoie pentru a fi sănătos și frumos se află chiar în interiorul tău.  Dacă îți dorești să valorifici în mod natural resursele de care corpul tău dispune, contactează-ne! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută articol

Alătura-te consultanților noștri

Ești specialist de sănătate și iti dorești să iți optimizezi și îmbunătățești rezultatele obținute în terapie pentru a-ți creste numărul recomandărilor?

Dăcă îți dorești să fi printre cei mai căutați specialiști în domeniul tău te putem ajuta să devii consultant de top in domeniul fototerapiei și să te alături colegilor tăi care integrează deja cu succces fototerapia in practica terapeutică.

POSTĂRI POPULARE

CATEGORII