10 sfaturi pentru începători în Network Marketing

Primul eveniment Corporate LifeWave în România

Network Marketingul sau Marketingul în rețea nu este doar o modalitate excelentă de a adăuga un flux suplimentar de venit în viața ta, ci îți oferă, de asemenea, ocazia uimitoare de a face parte dintr-o comunitate puternică de oameni la fel de pasionați ca și tine care îți împărtășesc ideile! Acest concept de afacere există de zeci de ani și crește exponențial la scară globală an de an datorită faptului că … Funcționează! Venitul rezidual și modelul de afacere oferit de majoritatea companiilor oferă persoanelor fizice posibilitatea de a-și face o carieră cu normă întreagă sau un al doilea venit substanțial.

Cu toate acestea, pentru a avea succes în acest domeniu, este nevoie de muncă grea, ieșirea în afara zonei de confort și persistență. Din fericire, odată ce ai creat o afacere solidă și stabilă, afacerea ta devine mult mai puțin consumatoare de timp și este aproape că poate fi pusă pe  „pilot automat”.

Iată 10 sfaturi simple care te vor ajuta să începi afacerea, iar odată ce le vei urma îți vor maximiza potențialul de marketing în rețea și îți vor garanta succesul.

1. Folosește în mod regulat produsele

Acesta este numărul 1 dintr-un motiv! Folosirea cu regularitate a produselor este cea mai ignorată parte din aproape fiecare afacere de marketing în rețea. Cum te aștepți ca afacerea ta să aibă succes dacă nici măcar nu folosești propriile produse? A avea o poveste de succes de primă mână, bazată pe efectele utilizării produselor tale este esențial. Abilitatea de a răspunde în cunoștință de cauză la întrebările clienților tăi, de a posta fotografii cu tine și de a educa oamenii cu privire la beneficiile pe care le poate oferi produsul tău sunt toate cheile unui marketing excelent și al vânzărilor repetate. Dacă nu ai făcut deja acest pas, este esențial un angajament pentru a începe să folosești produsele chiar în această săptămână și vei vedea cum evoluează afacerea ta!

2. Educă-te în mod constant

Este foarte important! Cărțile de profil sunt o modalitate excelentă de a începe. Mulți lideri din industrie sau CEO remarcabili au scris cărți despre modul în care au început afacerea și cum au ajuns în top. Să urmezi calea oamenilor de succes dinaintea ta este întotdeauna un mod inteligent de a începe orice afacere. Citirea cărților despre cultivarea unei atitudini pozitive și a unei mentalități de afaceri te vor pregăti pentru succes atunci când te confrunți cu o pauză în afacerea ta sau simți că nu dorești să continui. Oamenii de succes lucrează în mod constant la autodezvoltare și cum să își extindă orizonturile. Îți recomand să citiți o carte despre mindset , vânzări sau o carte de automotivare, cel puțin 15 minute în fiecare zi, de preferință dimineața, pentru ca ziua să fie bună!

3. Petrece cât mai mult timp posibil cu upline-ul tău sau linia îndrumătoare

Upline-ul este o vastă sursă de cunoștințe și informații. Petrece cât mai mult timp cu cei mai buni distribuitori din comunitatea ta sau cu alte grupuri și întrebă cum au reușit. Cere asistență uplineu-ului când discuți cu potențialii tăi clienți / parteneri de afaceri , până când ajungi să te poți simți confortabil vorbind despre produsele tale și despre modelul tău de afacere. Majoritatea oamenilor din comunitatea ta sunt mai mult decât fericiți să îți împărtășească sfaturi și să te ajute. Devino coachable și ascultă sfaturile lor.

4. Începe să faci o listă și conectează-te cu cel puțin 10 persoane în fiecare zi

Începe să vă creați capitalul afacerii prin a genera două liste: una cu persoanele pe care le cunoașteți care credeți că ar fi interesate de produsele dvs. și alta cu persoanele despre care credeți că ar fi interesate să audă despre afacerea dvs. și ar dori, eventual, să vi se alăture. Realizarea și completarea permanentă a acestor liste este esențială, dar ce este mai important este utilizarea lor și contactarea a minimum 10 persoane pe zi. Este instrumentul care vă va pune pe calea rapidă a succesului. Aproape fiecare marketer de rețea de succes a făcut acest lucru la un moment dat și mulți continuă să facă și acum, deoarece știu că funcționează! Vă menține consecvent, vă menține angajat activ în fiecare zi și continuă să deschidă noi uși de oportunitate pentru ca aceste produse să ajungă la cât mai mulți oameni din care mulți ar putea dori să se alăture unei afaceri ca a dvs.

5. Ai grijă de downline-ul tău

O carte întreagă poate fi scrisă pe această temă. De obicei, lucrurile mici arată cât de mult îți pasă cu adevărat. Menține un contact regulat cu echipa ta mai ales la început când ea încă se formează și are nevoie de ghidarea ta. Oferă întâlniri de grup online săptămânale  și lăuda întotdeauna realizările membrilor echipei. Oferă stimulente pentru realizări specifice, cum ar fi produse gratuite, recunoaștere, cursuri gratuite sau alte modalități de recompensă, care îți va menține comunitatea motivată. Cu cât reușești să-i motivezi mai mult la început și îi poți conecta la comunitatea ta, cu atât mai mult vor dori să rămână angajați și vor fi motivați să continue să construiască, să câștige mai mulți bani și să se ridice în rândurile companiei.

6. Duplică-te, făcându-ți echipa independentă de tine

Acest lucru te va ajuta să îți multiplici timpul și să devii mai eficient alături de echipa ta.. Condu prin exemplu. Nu opri niciodată recrutarea, instruirea și vânzarea cu amănuntul. Amintește-ți formula KISS – „Keep It Simple, Silly”. Fă acest lucru conectând echipa la sistemul pus la dispoziție de upline . Nu reinventa roata, folosește ce este demonstrat că funcționeză și ce poate aduce rezultate pentru majoritatea oamenilor din organizația ta. Dacă sistemul face ceva în locul tău: ține prezentarea, motivează oameni, îi învață pașii tehnici, le oferă informațiile de care au nevoie, oferă valoare, trezește interes, creează un management al atitudinii pozitive, în această situație distribuitorul profesionist permite ca sistemul să funcționeze în locul său implicându-se masiv!

7. Crează o bază de clienți mare

Aceasta este o altă parte în mare parte ignorată, dar foarte importantă, a activității tale de marketing în rețea. Nu te concentra atât de mult doar pe construirea unei linii descendente uriașe încât să uiți cât de mult profit poți obține, de asemenea, prin vânzarea produselor către clienții cu amănuntul. Unii oameni nu vor dori să facă afacerea sau să devină parte din echipă, indiferent de cât de bun este produsul / sistemul pe care îl ai de oferit.. Dar pot fi foarte interesați să cumpere produsul direct de la tine. Cu cât publici mai multe articole, testimoniale despre produsul sau stilul tău de viață și educi constant oamenii cu privire la beneficiile oferite de produsul tău cu atât vei crea un flux constant de clienți și implicit un flux constant de venituri lunare, reziduale.

8. Concentrează-te pe nevoile clienților tăi

Trebuie să oferi clienților mai mult decât se așteaptă și să satisfaci întotdeauna plângerile clienților tăi imediat. Încerca să asculți 80% din timp și să vorbești doar 20%. Adresarea întrebărilor corecte și alegerea produselor în funcție de nevoile lor individuale îi vor face să revină. Când postezi, nu scrie doar despre produsul tău; publică despre problema pe care o are clientul tău și de ce îl va ajuta produsul tău. După cum s-a menționat mai sus, clienții tăi pot fi o sursă imensă de recomandări viitoare . Trebuie să câștigi și să le menții încrederea. Odată ce ai încrederea lor, poți solicita întotdeauna recomandări, ceea ce duce la mai multe vânzări și la o linie descendentă mai mare.

9. Stabilește obiectivele zilnice, săptămânale, lunare și anuale – și scrieți-le!

Stabilirea obiectivelor este esențială. Este important să ai obiective realizabile pentru a nu fi copleșit imediat. Descompunerea unui obiectiv mai mare în obiective mai mici, mai ușor de atins este cheia succesului. Nu poți ajunge direct la destinație fără o hartă. Trebuie să faci progrese în fiecare zi. Scrierea obiectivelor te va ajuta să reușești. Un scop este doar un „gând trecător”  până când nu îl pui în scris. Atunci devine concret și real. De asemenea, este o idee minunată să lucrezi cu o agendă pentru activitățile tale zilnice, deoarece te va ajuta să devii mai productiv și mai atent la timp.

10. Învață acționând zi de zi !

Cel mai important ingredient este ACȚIUNEA! Cu cât începi mai repede să urmezi liniile directoare pe care ți le-a creat linia îndrumătoare, să cunoști produsele și beneficiile acestora și să începi să contactezi oamenii în fiecare zi într-un mod autentic și să-i adăugi în sistem, cu atât afacerea ta va lua amploare mai repede și cu atât vei fi mai motivat să continui! Dacă nu ești sigur cu privire la ce să spui sau încă ești novice când vine vorba  despre produsele tale , citește și vizioneză materilalele video, apelează la linia îndrumătoare, pentru a te ajuta să ajungi la potențialii tăi clienți. Când prietenii, familia și colegii tăi vor vedea entuziasmul  pentru noile tale produse și afacere, vor dori automat să afle mai multe despre ceea ce faci. Inacțiunea este motivul # 1 pentru eșecul la orice în viață. Dacă te angajezi în acțiuni consecvente și faci pași mărunți în fiecare zi, vei avea succes în marketingul în rețea!

Urmând acești pași simpli, vei vedea că rezultatele încep să se materializeze destul de repede în afacerea ta!

Sper că acest articol ți-a oferit câteva informații practice pentru a te ajuta să crești repede în această aventură extraordinară . Și, la fel ca în cazul oricărui lucru , este important să nu uiți să te bucuri de călătorie, în drumul spre vârf!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută articol

Alătura-te consultanților noștri

Ești specialist de sănătate și iti dorești să iți optimizezi și îmbunătățești rezultatele obținute în terapie pentru a-ți creste numărul recomandărilor?

Dăcă îți dorești să fi printre cei mai căutați specialiști în domeniul tău te putem ajuta să devii consultant de top in domeniul fototerapiei și să te alături colegilor tăi care integrează deja cu succces fototerapia in practica terapeutică.

POSTĂRI POPULARE

CATEGORII